Πολιτικη & Οικονομια

Καϊλή: Στους 20 ευρωβουλευτές με τη μεγαλύτερη επιρροή

Στη 13η θέση

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μεγάλη διάκριση για την ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Εύα Καϊλή, καθώς συμπεριλήφθηκε στη λίστα των 20 βουλευτών με το πιο ισχυρό δίκτυο στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ανάμεσα στους 20 ευρωβουλευτές με τη μεγαλύτερη επιρροή ψηφίστηκε και η εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Εύα Καϊλή.

Σύμφωνα με την πρόσφατη έκθεση του VoteWatch που έθεσε ως πεδίο αξιολόγησης τις συνεργασίες των ευρωβουλευτών διαφορετικών πολιτικών ομάδων και εθνικοτήτων, εξετάζοντάς τις πολιτικά ετερόκλητες «συμμαχίες» για την προώθηση και εν τέλει την έγκριση μιας τροπολογίας, η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Εύα Καϊλή τοποθετήθηκε στη θέση «13» για τις πολιτικά πολυδιάστατες συνεργασίες που αναπτύσσει με βουλευτές άλλων ομάδων και εθνικοτήτων.

Επιπλέον, η απήχηση της Εύας Καϊλή που βρέθηκε στη 13η θέση επεκτάθηκε σε 22 εθνικότητες και 4 διαφορετικές πολιτικές ομάδες, λαμβάνοντας 68 βαθμούς (67 στη διακομματική συνεργασία και 69 στη διακρατική) σε ό,τι αφορά τη «γεφύρωση».

Εκτός από την Εύα Καϊλή, στην τελική 20άδα συμπεριλαμβάνονται 9 ευρωβουλευτές από την S&D (Προοδευτική Συμμαχία Σοσιαλιστών και Δημοκρατών) όπου ανήκει και εκείνη, 8 από τη Renew Europe group και 3 από την ΕΛΚ (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ