- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μητσοτάκης: Στη θεία λειτουργία στα Χανιά με την οικογένειά του
«Σε απόσταση αλλά ενωμένοι όσο ποτέ»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγο και τον γιο του στα Χανιά - Με μάσκα στη θεία λειτουργία για τον Δεκαπενταύγουστο.
Στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων στο Ακρωτήρι, βρέθηκε σήμερα, 15 Αυγούστου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη και τον γιο του, Κωνσταντίνο, όπου και προσκύνησαν για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την 115 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Αεροπορική Βάση της Σούδας, όπου θα συνομιλήσει με τους πιλότους που βρίσκονται σε ετοιμότητα.
Το μήνυμα του πρωθυπουργού
«Ο φετινός Δεκαπενταύγουστος μας βρίσκει όλους σε φυσική απόσταση μεταξύ μας. Όμως, ενωμένους όσο ποτέ. Γι’ αυτό και τον υποδεχόμαστε μαζί αλλά και ο καθένας ξεχωριστά: Φοράμε τη μάσκα μας. Δεν συνωστιζόμαστε. Και τηρούμε τις οδηγίες των γιατρών και της Πολιτείας. Γιορτάζουμε την Παναγία, προστατεύοντας την ζωή μας και την υγεία του διπλανού μας.
Καθώς τιμούμε την Κοίμηση της Θεοτόκου, οι Ένοπλες Δυνάμεις υπερασπίζονται τα εθνικά μας δίκαια. Και, δίπλα στην κοινωνία, τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας αγρυπνούν για τη δική μας ασφάλεια. Τους οφείλουμε ευγνωμοσύνη.
Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες υπερβαίνουμε τις δυσκολίες. Και δίνουμε, με πειθαρχία και σοβαρότητα, την μάχη να μείνουμε υγιείς στον δρόμο της προόδου. Επιστρέφουμε και προσέχουμε! Γιατί μας περιμένει ένα απαιτητικό φθινόπωρο. Που όμως είναι στο χέρι μας να το μετατρέψουμε σε άνοιξη ευημερίας. Σε αφετηρία μιας νέας εποχής ελπίδας για ολόκληρη τη χώρα.
Χρόνια πολλά, λοιπόν, σε όλους. Με υγεία, δύναμη και ευθύνη».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αντιπαράθεση με φόντο τα επεισόδια
Η ομιλία του στα εγκαίνια της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης
Τρίτη η Καρυστιανού, τέταρτο το ΠΑΣΟΚ
Η αναφορά θεωρείται ότι περιέχει σαφείς πολιτικές αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα
Το κόμμα που ο ίδιος δημιούργησε πριν δυο χρόνια
48ωρο «λουκέτο» σε επιχειρήσεις σε Παλαιό Φάληρο, Άλιμο και Γλυφάδα
«Αγαπάμε το ΠΑΣΟΚ; Ας το αποδείξουμε»
Καταβολή επικουρικών συντάξεων σε δύο κύματα
Στη δημοσιότητα οι «300+1» υπογραφές που κατατέθηκαν μαζί με την Ιδρυτική Διακήρυξη
Νέα παρέμβαση μετά τις αντιδράσεις για τα περί συνεργασίας με την ΕΛΑΣ
«Η ΕΛΑΣ μάζεψε ό,τι ρετάλι υπάρχει από τον ΣΥΡΙΖΑ»
Αιχμηρή απάντηση στις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων που άνοιξε θέμα συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα
Τι ισχύει για τις λαϊκές αγορές
Σφοδρή κριτική του άλλοτε στενού του συνεργάτη
Μετά τις αναφορές του πρώην επικεφαλής της ΑΔΑΕ για τη δημοσιογραφία
Έφερε ως παράδειγμα τον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2023 στον Δήμο Αθηναίων
Να προστατευθούν τα δικαιώματα και οι περιουσίες της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας
Παρέμβαση του πρώην προέδρου της ΑΔΑΕ κατά του δημοσιεύματος - Απάντηση του εκδότη σε υψηλούς τόνους
Το ακραίο τοξικό κλίμα που επικρατεί στον δημόσιο λόγο, αποτελεί βασικό παράγοντα της απογοήτευσης και της αποστροφής του εκλογικού σώματος από την κάλπη
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Τα μέτρα για ακρίβεια, ενέργεια και μεταρρυθμίσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.