- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η κόκκινη γραμμή 480
Συγνώμη, ακόμα δεν έγιναν οι εκλογές και υπουργοί ανησυχούν αν θα παραμένουν στις θέσεις τους;
Ο Ρεπόρτερ της Athens Voice καταγράφει τις σκέψεις του.
Συγνώμη, ακόμα δεν έγιναν οι εκλογές και υπουργοί ανησυχούν αν θα παραμένουν στις θέσεις τους στον επόμενο ανασχηματισμό; Δεν είμαστε καλά!
Οργή στη ΝΔ για τις κινήσεις Μπαλτάκου για νέο «δεξιό» κόμμα. Επίθεση πρώην εκ δεξιών του πρωθυπουργού με φράσεις του τύπου «δεν χρειάζεται ούτε η δεξιά ούτε η πατρίδα “επαγγελματίες” δεξιούς».
Και «καρφιά» από βουλευτή του κόμματος: «Πάμε για τη Νέα Ελλάδα και έχουμε γεμίσει κόμματα και κομματίδια στα δεξιά μας».
Τα μαχαιρώματα μεταξύ Ντόρας και ηγεσίας της ΝΔ συνεχίζονται μετά τις δηλώσεις της βουλευτού ότι η ΝΔ δεν είναι πια ένα μεγάλο κόμμα.
Μέχρι και σκέψεις έγιναν στο Μαξίμου να μην επισκεφτεί ο Α. Σαμαράς την περιφέρεια Αν. Στερεάς και Εύβοιας, όπου είναι υποψήφιος ο Κ. Μπακογιάννης.
Ξαφνικά θυμήθηκαν κάποιοι ότι ο Στ. Παπασταύρου, που θεωρείται διάδοχος του Στουρνάρα, στήριξε... Ντόρα στην εσωκομματική αναμέτρηση για την εκλογή αρχηγού ΝΔ!
Από τις εφημερίδες έμαθε ο Σπ. Λυκούδης ότι στην παρουσίαση βιβλίου της Μ. Κοππά θα έδινε το «παρών» και ο Γ. Παπανδρέου.
Μια κρυφή ελπίδα είχε ο Ευ. Αντώναρος για την ευρωλίστα, μήπως και ήταν στους υποψήφιους της ΝΔ. Δεν του έκατσε. Κι άρχισε τα tweets.
Στον τελικό του κυπέλλου βρέθηκε στο ΟΑΚΑ το περασμένο Σάββατο ο «ΠΑΟΚτζής» υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στ.Καλαφάτης. Ατύχησε.
Ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος και ο Γ. Φλωρίδης θα μιλήσουν, μεταξύ άλλων, στην παρουσίαση βιβλίου του Μαξ. Χαρακόπουλου με θέμα «Ρωμιοί της Καππαδοκίας».
«Η κυβέρνηση του κράτους της Αθήνας ξέρει πού πέφτει στο χάρτη η Σαμοθράκη;» Από τα λεγόμενα του υποψήφιου περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας-Θράκης Τ. Κουίκ, που μπήκε για τα καλά στο νόημα...
«Κι εγώ μαζί σας» είπε ο Κώστας Κιλτίδης (τον θυμάστε;) στους Ψωμιάδη-Νικολόπουλο. Να περάσει ο επόμενος.
Ευχές για επιτυχίες στο Κομμουνιστικό Κόμμα Βοημίας-Μοραβίας έδωσε ο Αλ. Τσίπρας στην επίσκεψή του στην Πράγα. Ό,τι είναι αριστερό είναι και χρήσιμο. Πλην Περισσού.
Ο Λαφαζάνης και η Πλατφόρμα είναι το αριστερό άλλοθι του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο Γραμματέας του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας. Μεγάλη η απογοήτευση για το «Αριστερό Ρεύμα». Να λένε τέτοια οι σύμμαχοι!
«Η Σαμπιχά Σουλεϊμάν είναι ρομά, μουσουλμάνα και ακτιβίστρια. Η καθεμία από τις τρεις αυτές ιδιότητες χωράει με δυσκολία στα κριτήρια του αριστερόμετρου». Αντιγόνη Λυμπεράκη
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη
Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά
«Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα συντρόφων για ένα νέο ξεκίνημα»
Αναπτύσσεται κοινή επιχειρησιακή δράση στον τομέα της αντιτρομοκρατίας
Προτεραιότητα η πολιτική προετοιμασία και τα ψηφοδέλτια
Ο ΠτΔ επισκέφτηκε το Τζαμί Καλούτσιανης και το Οθωμανικό Λουτρό στο Κάστρο Ιωαννίνων
Tο συνολικό ποσό της δωρεάν κρατικής αρωγής ανέρχεται σε περίπου 36,5 εκατ. ευρώ
Κατά τη συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η κοινή προσήλωση στο Διεθνές Δίκαιο
Οι μεγάλες πόλεις δεν προχωρούν επειδή οι διοικήσεις τους αναρωτιούνται διαρκώς «ποιος είναι αρμόδιος»
Στο επίκεντρο η εφαρμογή του νέου Ευρωπαϊκού Συμφώνου για τη Μετανάστευση και το Άσυλο
«Αυτοψία» στις εργασίες αποκατάστασης
«Οι απειλές για αποχώρηση, αν μου γινόταν η τιμή να ηγηθώ της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, είναι έκφραση συντροφικότητας;»
Δωρεά €160 εκατ. από τις συστημικές τράπεζες
«Δεν χωρούν στον δρόμο μου των αλλονών κουμάντα!»
61.000 βεβαιώσεις επιλεξιμότητας μέχρι σήμερα
«Επιθυμούμε να δικαστούμε άμεσα», σημείωσε o βουλευτής
Ακόμη μία αποχώρηση από την Κ.Ο. του κόμματος
«Ταξιδιάρα ψυχή και αιώνια έφηβη, άγγιξες με σεβασμό και τα εικαστικά, ζωγραφίζοντας με πάθος και ευαισθησία» είπε συγκινημένος ο Πρόεδρος της Βουλής
Τι αναφέρει στην επιστολή του
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.