- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Η κόκκινη γραμμή 480
Συγνώμη, ακόμα δεν έγιναν οι εκλογές και υπουργοί ανησυχούν αν θα παραμένουν στις θέσεις τους;
Ο Ρεπόρτερ της Athens Voice καταγράφει τις σκέψεις του.
Συγνώμη, ακόμα δεν έγιναν οι εκλογές και υπουργοί ανησυχούν αν θα παραμένουν στις θέσεις τους στον επόμενο ανασχηματισμό; Δεν είμαστε καλά!
Οργή στη ΝΔ για τις κινήσεις Μπαλτάκου για νέο «δεξιό» κόμμα. Επίθεση πρώην εκ δεξιών του πρωθυπουργού με φράσεις του τύπου «δεν χρειάζεται ούτε η δεξιά ούτε η πατρίδα “επαγγελματίες” δεξιούς».
Και «καρφιά» από βουλευτή του κόμματος: «Πάμε για τη Νέα Ελλάδα και έχουμε γεμίσει κόμματα και κομματίδια στα δεξιά μας».
Τα μαχαιρώματα μεταξύ Ντόρας και ηγεσίας της ΝΔ συνεχίζονται μετά τις δηλώσεις της βουλευτού ότι η ΝΔ δεν είναι πια ένα μεγάλο κόμμα.
Μέχρι και σκέψεις έγιναν στο Μαξίμου να μην επισκεφτεί ο Α. Σαμαράς την περιφέρεια Αν. Στερεάς και Εύβοιας, όπου είναι υποψήφιος ο Κ. Μπακογιάννης.
Ξαφνικά θυμήθηκαν κάποιοι ότι ο Στ. Παπασταύρου, που θεωρείται διάδοχος του Στουρνάρα, στήριξε... Ντόρα στην εσωκομματική αναμέτρηση για την εκλογή αρχηγού ΝΔ!
Από τις εφημερίδες έμαθε ο Σπ. Λυκούδης ότι στην παρουσίαση βιβλίου της Μ. Κοππά θα έδινε το «παρών» και ο Γ. Παπανδρέου.
Μια κρυφή ελπίδα είχε ο Ευ. Αντώναρος για την ευρωλίστα, μήπως και ήταν στους υποψήφιους της ΝΔ. Δεν του έκατσε. Κι άρχισε τα tweets.
Στον τελικό του κυπέλλου βρέθηκε στο ΟΑΚΑ το περασμένο Σάββατο ο «ΠΑΟΚτζής» υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στ.Καλαφάτης. Ατύχησε.
Ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος και ο Γ. Φλωρίδης θα μιλήσουν, μεταξύ άλλων, στην παρουσίαση βιβλίου του Μαξ. Χαρακόπουλου με θέμα «Ρωμιοί της Καππαδοκίας».
«Η κυβέρνηση του κράτους της Αθήνας ξέρει πού πέφτει στο χάρτη η Σαμοθράκη;» Από τα λεγόμενα του υποψήφιου περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας-Θράκης Τ. Κουίκ, που μπήκε για τα καλά στο νόημα...
«Κι εγώ μαζί σας» είπε ο Κώστας Κιλτίδης (τον θυμάστε;) στους Ψωμιάδη-Νικολόπουλο. Να περάσει ο επόμενος.
Ευχές για επιτυχίες στο Κομμουνιστικό Κόμμα Βοημίας-Μοραβίας έδωσε ο Αλ. Τσίπρας στην επίσκεψή του στην Πράγα. Ό,τι είναι αριστερό είναι και χρήσιμο. Πλην Περισσού.
Ο Λαφαζάνης και η Πλατφόρμα είναι το αριστερό άλλοθι του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο Γραμματέας του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας. Μεγάλη η απογοήτευση για το «Αριστερό Ρεύμα». Να λένε τέτοια οι σύμμαχοι!
«Η Σαμπιχά Σουλεϊμάν είναι ρομά, μουσουλμάνα και ακτιβίστρια. Η καθεμία από τις τρεις αυτές ιδιότητες χωράει με δυσκολία στα κριτήρια του αριστερόμετρου». Αντιγόνη Λυμπεράκη
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.