- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χαρδαλιάς: Κυρώσεις σε όσους δεν τηρούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό
Έρχονται αυστηροί έλεγχοι το επόμενο διάστημα
Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη προαναγγέλλει αυστηρές κυρώσεις προς όσους δεν τηρούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό το επόμενο διάστημα
Αυστηρούς ελέγχους και κυρώσεις το προσεχές διάστημα, προς όσους δεν τηρούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, προανήγγειλε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», πάντως, απέκλεισε ένα νέο γενικό lockdown και επισήμανε ότι το ποσοστό των εισαγόμενων κρουσμάτων παραμένει χαμηλό.
Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε ότι «δεν τίθεται θέμα για γενικό lockdown και αυτό γιατί, (.....) τους προηγούμενους μήνες εμπλουτίσαμε την εργαλειοθήκη μας με στοχευμένα μέτρα τοπικού χαρακτήρα, τα οποία έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους».
Τόνισε, ωστόσο, ο κ.Χαρδαλιάς ότι «...στόχος όλων θα πρέπει να είναι να μην ληφθούν περαιτέρω μέτρα. Γι' αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μας να τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών και να αποφεύγουμε κάθε είδους συγχρωτισμούς».
Τέλος, αναφερόμενος στο ζήτημα των δασικών πυρκαγιών, ο κ. Χαρδαλιάς, τόνισε ότι «κάθε ημέρα έχουμε κατά μέσο όρο 40 δασικές πυρκαγιές και πολλές υπό δύσκολες συνθήκες. Το γεγονός ότι η κατάσταση δεν ξέφυγε οφείλεται στα ακαριαία αντανακλαστικά των μηχανισμών μας, στην επιχειρησιακή ετοιμότητα των στελεχών μας και σε όλους εκείνους που δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους για να προστατεύσουν την ανθρώπινη ζωή και περιουσία αλλά και το φυσικό περιβάλλον της πατρίδας μας».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.