Πολιτικη & Οικονομια

Η κόκκινη γραμμή 478

Η «κομματίτιδα» συνεχίζεται.

41800-107233.jpg
Ρεπόρτερ
ΤΕΥΧΟΣ 478
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
65783-146217.jpg

«Ο Τάκης Μπαλτάκος δεν ήταν μέλος του κόμματος. Κανείς δεν τον ήξερε πριν γίνει γραμματέας». Κάτι ξέχασε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης. Τον ήξερε ο Αντ. Σαμαράς, χρόνια και χρόνια...


Και προσθέτει ο Μ. Κεφαλογιάννης: «Έκανε γκάφα πρώτου μεγέθους, ζήτησε συγνώμη και έφυγε». Ούτε γάτα ούτε ζημιά.


Κι όμως, ο Σταύρος Παπασταύρου εξακολουθεί να παίζει δυνατά για τη θέση του υπουργού Οικονομικών, κι ας επιμένει ο Γ. Στουρνάρας ότι δεν πάει πουθενά.


Κάποιοι κάνουν λόγο για «σκιές» του παρελθόντος στο βιογραφικό του, αλλά ποιος τους ακούει...


Επίτροπος στην Κομισιόν ο Κωστής Χατζηδάκης μετά τις εκλογές; «Δεν ενδιαφέρουν αυτά τον κόσμο, δεν θέλω να σχολιάσω» δήλωσε ο υπουργός.


Μετά τον Κρίτωνα Αρσένη και τη Μαριλένα Κοππά, και ο Σπ. Δανέλλης διαφωνεί με το σταυρό στην ευρωλίστα και ετοιμάζεται για μεταγραφή.


Ο Νίκος Παπάς προειδοποίησε φανερά την Αριστερή Πλατφόρμα για τα περί εξόδου από το ευρώ, αλλά υπάρχει και προειδοποίηση μέσω των θέσεων στα ψηφοδέλτια για τις εθνικές.


Στην παρουσίαση του βιβλίου «Από τον Ιερό Λόχο στα ΛΟΚ» έδωσε το βροντερό παρών ο πικραμένος Φαήλος Κρανιδιώτης.


Μάλιστα αποκάλυψε πως στα SMS των κινητών με στενούς φίλους, ο ένας κλείνει τα μηνύματα με «ΛΟΚ» και ο άλλος απαντά «Πάντα ΛΟΚ». Παρουσιάστε, αρμ!


Η «κομματίτιδα» συνεχίζεται. Ο Φράγκος Φράγκου ξανασκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει την ίδρυση κόμματος. Όλα αυτά μετά την ένωση των δυνάμεων του Βύρωνα με τον Πανίκα.


Κούγκι ήθελαν να κάνουν την Ερμού τα ΜΑΤ, ειπε «διαδηλωτής» και «εργατοϋπάλληλος» την Κυριακή. Αλλά βιτρίνες έσπασαν νεαροί με λοστάρια, έλεγαν οι καταστηματάρχες.


Άπατοι οι τζίροι των μαγαζιών τις 4 Κυριακές που άνοιξαν, διαπίστωσε ο Κ. Βασιλόπουλος του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων. Πήγαμε καλά, έλεγαν οι έμποροι ακόμα και στην κρεαταγορά.


Ο Ψαραντώνης ευχήθηκε καλή τύχη στον Χατζημαρκάκη για τις ευρωεκλογές. Με ριζίτικο.


Γέμισε βίντεο με ομιλίες Λαφαζάνη στη Βουλή και στις διαδηλώσεις η «Ίσκρα», ιστοσελίδα του «Αριστερού Ρεύματος». Έχουμε και ηγέτη...


Δράση και Τζήμερος συνεργάζονται στο παρά πέντε, ενόψει ευρωεκλογών. «Γέφυρες», το όνομα του σχηματισμού.


«Το “ντεμέκ” και η “ντεμεκιά” έχουν τα όριά τους». Σταύρος Καλαφάτης, εσχάτως υποψήφιος δήμαρχος για τη Θεσσαλονίκη.


«Η σάτιρα του Λαζόπουλου είναι πολιτικότατη». Πάνος Σκουρλέτης, επρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ