- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Κεραμέως: Να ξεκινήσουν οι Πανελλαδικές εξετάσεις τον Ιούνιο
«Προτεραιότητά μας είναι η Γ' Λυκείου» σημείωσε η υπουργός σε τηλεοπτική εκπομπή
Τον Ιούνιο έχει στόχο το υπουργείο Παιδείας να ξεκινήσουν οι Πανελλαδικές εξετάσεις όπως τόνισε η Νίκη Κεραμέως.
Για τον τρόπο αλλά και το χρόνο διεξαγωγής των Πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και για το πότε θα πραγματοποιηθεί η επαναλειτουργία των σχολείων μίλησε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.
Η κα Κεραμέως απαντώντας σχετικά με την επιστροφή στις σχολικές αίθουσες μετά την καραντίνα αλλά και τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, σημείωσε πως «περιμένουμε τις τελικές εισηγήσεις των ειδικών για τη σταδιακή επαναφορά στην κανονικότητα το Μάιο και μετά θα εξετάσουμε πώς αυτή θα αφορά και τις εκπαιδευτικές δομές.
»Η πορεία είναι θετική, υπάρχουν ενθαρρυντικά σημάδια. Επεξεργαζόμαστε τον βέλτιστο τρόπο αυτής της σταδιακής επαναφοράς. Προτεραιότητα έχει η Γ’ Λυκείου και οι Πανελλήνιες, προκειμένου αυτές να ξεκινήσουν μέσα στον Ιούνιο και να ολοκληρωθούν τον Ιούλιο».
Ακολούθως, η υπουργός πρόσθεσε πως «δεν είναι η πρόθεση μας να πάμε σχολείο τον Ιούλιο. Θα δοθεί μία μικρή παράταση στο σχολικό έτος. Δεν αποκλείεται να ανοίξουν όλες οι βαθμίδες σταδιακά, αλλά όχι όλες μαζί».
Τέλος, αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής των Πανελλαδικών εξετάσεων σημείωσε πως «συνεργαζόμαστε με τον ΕΟΔΥ για την παροχή οδηγιών για τα ατομικά μέτρα προστασίας και στην εκπαιδευτική κοινότητα».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η ομάδα μας μεγαλώνει, αποκτήσαμε και σουτέρ που σπάνια αστοχεί»
«Προτιμώ να παραμείνω στα στοιχεία και στους ανθρώπους που χρειάζονται λύσεις»
Τι αλλάζει στο Λύκειο και πότε θα είναι έτοιμο το νέο σύστημα Πανελλαδικών
Πότε θα τεθεί σε εφαρμογή το πρόγραμμα
Η ανεργία μειώθηκε και οι επιχειρήσεις δυσκολεύονται να βρουν προσωπικό
«Ο Κάθετος Διάδρομος ενισχύει τις προοπτικές ανάδειξης της Ελλάδας σε κόμβο μεταφοράς φυσικού αερίου»
Τα μηνύματα από την αύξηση των υπερωριών
Το πανό ανάρτησαν οπαδοί της ομάδας ΜΖΤ Σκοπίων, στον αγώνα μπάσκετ με τον Ηρακλή
9 για παράνομη άσκηση επαγγέλματος μέσω social media
Αιτήσεις έως τα μέσα του 2027
Η δημοκρατία δεν μπορεί να εξαρτήσει την πορεία της από τις ερμηνείες θα δώσει ο Άρειος Πάγος στα νομικίστικα τερτίπια που θα εφεύρουν οι νεοφασίστες
«Θα κινηθώ δικαστικά για την προστασία της προσωπικότητάς μου», γράφει σε ανάρτησή του
«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με αποσπασματικές λογικές», τόνισε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Τη σύσταση Εθνικού Συμβουλίου Αγροτικής Πολιτικής προτείνει το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη
Μενδώνη: «Η Ελλάδα χτίζει γέφυρες πολιτισμού στις Πρέσπες»
Στο Καστελλόριζο βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής
Ανοίγει ο δρόμος για επενδύσεις 1 δισ. ευρώ
«Ήταν ταγμένος στην αποστολή του δημόσιου λειτουργού»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.