Απαράδεκτη ανάρτηση Μ.Βουνάτσου, καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου
«Όταν θα "ισοφαρίσουμε" τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και ζητάω ευθύνες»
Την πλήρη αντίθεσή του προς τα λεγόμενα και τις αιτιάσεις της Μυρσίνης Βουνάτσου εξέφρασε η Ν. Επιτροπή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία καταδίκασε την απαράδεκτη ανάρτηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Μυτιλήνης, Μυρσίνης Βουνάτσου.
Η κα Βουνάτσου ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook μία ανάρτηση, με την οποία επιχείρησε συμψηφισμό νεκρών στο Μάτι και τη Μάνδρα με αυτούς της πανδημίας του κορωνοϊού.
Μάλιστα, έσπευσε να τονίσει πως «όταν θα "ισοφαρίσουμε" τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και ζητάω ευθύνες ποινικές» και πως «όσο έφταιγαν ο Τσίπρας και η Δούρου άλλο τόσο θα φταίτε κι εσείς. Συν τέσσερις από εχθές το βράδυ μέχρι τώρα. Στους 67 φτάσαμε. Αν θα λογαριαστούμε λέει;».
Από την πλευρά της, η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία «αποδοκιμάζει συλλογικά και απερίφραστα την ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης» τονίζοντας πως «προσβάλει και εκθέτει τον χώρο μας».
Κατέβασε την ανάρτηση
Μετά την έντονη κατακραυγή, η Μυρσίνη Βουνάτσου κατέβασε την ανάρτησή της και προχώρησε αμέσως σε νέα.
Ωστόσο, στη νεότερη της ανάρτηση δεν αναιρεί οτιδήποτε από όσα έγραψε στην αρχική. Δηλώνει μόνο ότι κατεβάζει την προηγούμενη έχοντας αναδείξει την υποκρισία αλλά και για να μη δοθεί τροφή σε όσους «είδαν το πρόσωπό τους στον καθρέπτη και τρόμαξαν».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρώην υπουργός παντρεύτηκε στον ναό της Αγίας Σοφίας στην Ακρόπολη
«Από πού να ξεκινήσω;» - Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
Το δομικό πρόβλημα της ελληνικής αγροτικής παραγωγής και η μακροχρόνια μονοκαλλιέργεια των επιδοτήσεων.
Η πόλη στολίζεται με λαμπιόνια επαρχιώτικου πανηγυριού και κακόγουστες γιρλάντες που κρέμονται πάνω από τη βρομιά, την αστεγία, τα βανδαλισμένα κτίρια
Δείτε αναλυτικά τον χάρτη πληρωμών
Εντός μηνών το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας – Ανοιχτοί οι δίαυλοι Ελλάδας–Τουρκίας παρά τις διαφορές
Λίστα με 3.000 «ιδιοκτήτες» για παράνομες επιδοτήσεις
Η καταληκτική ημερομηνία και τα πρόστιμα
Ο Πρόεδρος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο μαθητές, συλλόγους και τη Μπάντα Ενόπλων Δυνάμεων για τα κάλαντα
«Το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι είναι 20% - 30% ακριβότερο από το ήδη ακριβό περσινό» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
«Οι αγρότες βρίσκονται εκεί για να διαμαρτυρηθούν και πολύ καλά κάνουν, είναι δημοκρατικό τους δικαίωμα, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Φέτος καταγράφεται πτώση στην πληρότητα των ξενοδοχείων
Οι παθογένειες της χώρας με ιστορίες, γεγονότα και στοιχεία
Η Ε.Ε. εδώ και πολύ καιρό λειτουργεί με τρόπο που καθιστά εξαιρετικά δύσκολη -αν όχι αδύνατη- τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων και την ταχύτατη εφαρμογή τους στη ζωή
Ο πρώτος καφές της ημέρας, οι συναντήσεις και ο παλμός της αγοράς της πόλης
Συζητήθηκαν οι δράσεις της «Διογένης ΜΚΟ - Σχεδία», που επικεντρώνονται στην υποστήριξη των αστέγων
Ο Κωστής Χατζηδάκης παρουσίασε τα πιο σημαντικά επιτεύγματα της κυβέρνησης που έγιναν πράξη φέτος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.