Πολιτικη & Οικονομια

Ο Πολάκης λέει ότι τον κορωνοϊό έφεραν οι πλούσιοι και οι χριστιανοί

Ένας γιατρός και πρώην υφυπουργός υγείας αντιμετωπίζει ταξικά τον ιό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πολάκης Βουλή
Επίθεση του Πολάκη στην Εκκλησία από το βήμα της Βουλής © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο Πολάκης, γιατρός και πρώην υπουργός Υγείας, εδωσε ταξική ερμηνεία για την εξάπλωση του κορωνοϊού!

Ταξική ερμηνεία στην εξάπλωση του κορωνοϊού έδωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και γιατρός, Παύλος Πολάκης. Ο Πολάκης πήρε θέση από το βήμα της Βουλής για τον κορωνοϊό, που βρίσκεται παγκοσμίως σε έξαρση, λέγοντας: «Το περιμέναμε από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες με βάση την ακροδεξιά λογική ορισμένων, αλλά τελικά μας ήρθε από τους πλούσιους και τους χριστιανούς».

Ο γνωστός για τις προκλητικές του δηλώσεις πρώην αναπληρωτής υπουργός, αναφερόμενος στις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου, σημείωσε πως «τέτοιο σκοταδισμό με απόφαση της Ιεράς Συνόδου, δεν τον περίμενα».

Μάλιστα, δεν περιορίστηκε εκεί και συμπλήρωσε ότι «εντάξει, υπάρχουν οι Αμβρόσιοι και οι χριστιανοταλιμπάν της ακροδεξιάς που έχουν καταλάβει επισκοπικούς θώκους αλλά υπάρχουν και ξύπνιοι άνθρωποι. Να βγαίνει τώρα η Ιερά Σύνοδος και να λέει αυτά; Πού ζούμε; Πρέπει να υπάρξει μια επίσημη απάντηση από το Υπουργείο Υγείας. Επίσης ντρέπομαι για μια καθηγήτρια, την κ. Γιαμαρέλου, που ξέρει γράμματα -βέβαια, είχε βαστήξει φανάρι στον κ. Αβραμόπουλο τότε με τα εμβόλια, αλλά ξέρει γράμματα-, που βγαίνει και λέει αυτά που λέει για να μην τα χαλάσει με τους παπάδες, αν και ως επιστήμονας ξέρει την αλήθεια».

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ