Πολιτικη & Οικονομια

Κεραμέως: «Μπορεί να μετακινηθούν και οι πανελλαδικές»

Προς ματαίωση οδεύει και η παρέλαση της 25ης Μαρτίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κεραμέως πανελλαδικές
Ανοικτό το σενάριο μετακίνησης των Πανελλαδικών άφησε η Κεραμέως © EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο η Νίκη Κεραμέως να μετακινηθούν χρονικά οι πανελλαδικές. Η υπουργός Παιδείας μίλησε για ματαίωση της παρέλασης της 25ης Μαρτίου.

Μέχρι και οι πανελλαδικές ενδέχεται να αναβληθούν όπως ανακοίνωσε σε δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Η υπουργός άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μετακινηθούν οι πανελλαδικές εξετάσεις χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίζει τον ακριβή χρόνο διεξαγωγής τους.

«Μπορεί να χρειαστεί να μετακινηθούν ακόμα και οι πανελλαδικές», σημείωσε χαρακτηριστικά η υπουργός, η οποία άφησε ανοικτό το «παραθυράκι» ματαίωσης της παρέλασης της 25ης Μαρτίου.

Ακολούθως, συμπλήρωσε πως η ελληνική κυβέρνηση «έλαβε μια απόφαση για καθαρά προληπτικούς λόγους, για να προστατέψουμε μαθητές, καθηγητές και φοιτητές. Έχουμε πάρει πιο αυστηρά μέτρα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Κλείσαμε τα σχολεία για να προλάβουμε την εξάπλωση του κορωνοϊού. Είμαστε έτοιμοι στο Υπουργείο Παιδείας για όλα τα σενάρια».

Μάλιστα, αναφερόμενη στο διάστημα των 14 ημερών που θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία, υποστήριξε πως «εξετάζουμε τα δεδομένα κάθε στιγμή. Πριν τη λήξη των 14 ημερών, θα το εξετάσουμε πάλι. Υπάρχει ενδεχόμενο να παραταθεί. Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Έχουμε προετοιμαστεί για όλα τα σενάρια».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ