Πολιτικη & Οικονομια

Διαμαρτύρονται στη Θήβα για τα διόδια

Επιστολή του δημάρχου στον Μ. Χρυσοχοΐδη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
61494-123068.jpg

Νέα επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε χθες ο δήμαρχος Θηβαίων, Σπύρος Νικολάου, στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, σχετικά με την αύξηση των κομίστρων των διοδίων, η αύξηση των οποίων στην περιοχή, όπως αναφέρει ο δήμαρχος, ξεπερνά το 60%. «Η πόλη μας, όπως γνωρίζετε, περιβάλλεται από σταθμούς διοδίων μετωπικούς και πλευρικούς, γεγονός που απαγορεύει στους πολίτες να μετακινηθούν από και προς την περιοχή μας, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται δυσμενέστατα ο δήμος μας και να βυθίζεται σε ακόμη μεγαλύτερη ύφεση και απόγνωση», επισημαίνει ο κ. Νικολάου.

Εκτός από τους γνωστούς λόγους που η υπέρογκη αύξηση των διοδίων θα επηρεάσει αρνητικά την περιοχή, τονίζει στην επιστολή του ο δήμαρχος, «η κυκλοφορία των οχημάτων θα επιβαρύνει ακόμη περισσότερο το κακό επαρχιακό μας δίκτυο, το οποίο οι οδηγοί χρησιμοποιούν για να αποφύγουν τα αυξημένα διόδια, με αποτέλεσμα να έχουμε αύξηση των ατυχημάτων λόγω στενότητας και ακαταλληλότητας των περιφερειακών δρόμων της πόλης, να αυξηθεί υπέρμετρα η ρύπανση του περιβάλλοντος και η κακή κατάσταση των οδοστρωμάτων που περιβάλλουν την πόλη μας να γίνει ακόμη χειρότερη».

Ο δήμαρχος καλεί την κυβέρνηση να πάρει τις δέουσες αποφάσεις «που θα μετριάσουν την αγανάκτηση και την οικονομική αιμορραγία των δημοτών μας, πριν η κατάσταση γίνει ανεξέλεγκτη».

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιερρακάκης για την Έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα: «Εξαιρετικά θετική αποτίμηση της πορείας της ελληνικής οικονομίας
Πιερρακάκης για την Έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα: Εξαιρετικά θετική αποτίμηση της πορείας της ελληνικής οικονομίας

«Η χώρα είναι προετοιμασμένη να ανταπεξέλθει στο κλίμα διεθνούς αστάθειας», τονίζει ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και πρόεδρος του Eurogroup

kwnstantopoulou-flwridhs
Νέα επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Φλωρίδη: «Ψευταράς υπουργός, να παραιτηθεί και να γράψει μύθους και ανέκδοτα»

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Γιώργου Φλωρίδη για τις συνθήκες στην αίθουσα που ξεκίνησε η δίκη των Τεμπών

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY