Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης σε Ερντογάν: Άργησα επειδή ήμουν με τον Τραμπ (video)

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
2776940.jpg

«Απολογούμαι για την καθυστέρηση, ήμουν με τον πρόεδρο Τραμπ» είπε στον Ερντογάν ο Μητσοτάκης.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η οποία διήρκησε περίπου 1,5 ώρα. Νωρίτερα ο πρωθυπουργός συμμετείχε στο γεύμα που παρέθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, στους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων που μετέχουν στη Σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στο Λονδίνο.

Με μισή ώρα καθυστέρηση έφτασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ραντεβού του με τον Τούρκο πρόεδρο 

Με μισή ώρα καθυστέρηση έφτασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ραντεβού του με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διότι όπως ο ίδιος είπε ήταν στο γεύμα που παρέθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

«Απολογούμαι για την καθυστέρηση, ήμουν με τον πρόεδρο Τραμπ» ακούγεται να λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης μόλις μπαίνει στην αίθουσα και ανταλλάσσει χειραψία με τον Τούρκο πρόεδρο. «Το ξέρω» του απαντάει… ξερά ο Ερντογάν και μάλιστα στα αγγλικά, παρόλο που ο Τούρκος πρόεδρος δεν μιλά τη γλώσσα, παρά μόνο λίγες λέξεις.

Η κάμερα ακολουθεί τους δυο ηγέτες και μέσα στην αίθουσα της συνάντησης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάθισε στη μια πλευρά του τραπεζιού, ανάμεσα στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια και τον υπουργό Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε εξ δεξιών του τον στενό του σύμμαχο και τελευταίο πρωθυπουργό της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ και εξ αριστερών του τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Πριν η κάμερα… αποχωρήσει «πιάνει» τον Νίκο Δένδια κάτι να ψιθυρίζει στον πρωθυπουργό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να του απαντά «πολύ καλά».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ