Πολιτικη & Οικονομια

Σήμερα κι αύριο το έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Στις 5 το απόγευμα η ομιλία της Φώφης Γεννηματά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φώφη Γεννηματά
Φώφη Γεννηματά © ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ

Σήμερα κι αύριο διεξάγεται το έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Στις 5 το απόγευμα η εναρκτήρια ομιλία της Φώφης Γεννηματά.

Το διήμερο 23 και 24 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, όπως αποφάσισε η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή στις 12 Νοεμβρίου.

Η έναρξη θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στις 17.00 με ομιλία της Προέδρου Φώφης Γεννηματά. Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στις 18.00.

Στο έκτακτο συνέδριο συμμετέχουν τα μέλη της ΚΟΕΣ, οι εκλεγμένοι σύνεδροι του προηγούμενου Συνεδρίου ΠΑΣΟΚ του 2015 καθώς και οι σύνεδροι – μέλη του ΠΑΣΟΚ του 2ου Συνεδρίου Κινήματος Αλλαγής του 2019.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου δεν θα παραστεί στο συνέδριο διότι θα βρίσκεται στη Βιέννη για διεθνές συνέδριο πρώην υπουργών Εξωτερικών.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά τονίζει πως «Αγωνιζόμαστε ενωμένοι για να κάνουμε την παράταξη ξανά ισχυρή. Το ΠΑΣΟΚ δυνατό μέσα στο Κίνημα Αλλαγής. Αγωνιζόμαστε μαζί, ενωμένοι για να κάνουμε την παράταξη ξανά ισχυρή, πρωτοπόρα και να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις, γιατί η χώρα μας, χρειάζεται μία σοβαρή, υπεύθυνη, εναλλακτική προοδευτική πρόταση».

Δριμεία κριτική για αντιδημοκρατική στάση στην πρόεδρο του Κόμματος κάνει ο Παύλος Γερουλάνος, τονίζοντας: «Η πραγματικότητα είναι ότι έχει λήξει η θητεία της κας Γεννηματά».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ