Πολιτικη & Οικονομια

Το ψήφισμα Γερουλάνου για ανοιχτό, δημοκρατικό συνέδριο ΠΑΣΟΚ

Απευθύνεται σε κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται για την αναγέννηση του Προοδευτικού χώρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παύλος Γερουλάνος
Παύλος Γερουλάνος/©INTIME/ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΡΑΚΛΑΣ

Στο συνέδριο «παρωδία» απαντάμε με ψήφισμα για δημοκρατικό συνέδριο, το μήνυμα Γερουλάνου.

Συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών από την πλευρά Γερουλάνου με στόχο «τη διεξαγωγή τακτικού, ανοικτού, δημοκρατικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ με εκλεγμένους και όχι διορισμένους συνέδρους». Ο πρώην υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων έχει επανειλημμένα κάνει λόγο για συνέδριο-παρωδία, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μπορούν να ληφθούν ουσιαστικές αποφάσεις για το μέλλον της παράταξης σε ένα «διεκπεραιωτικό συνέδριο με διορισμένους και όχι εκλεγμένους για αυτό συνέδρους».

Στο κείμενο που συνοδεύει το link (Πατήστε ΕΔΩ) για το ψήφισμα, επισημαίνεται:

«Το ψήφισμα απευθύνεται σε κάθε πολίτη που στηρίζει τη διεξαγωγή ανοικτού δημοκρατικού Συνεδρίου στο ΠΑΣΟΚ και ενδιαφέρεται για την Αναγέννηση του Προοδευτικού χώρου. Στους Συνέδρους που αντιδρούν στο συνέδριο «παρωδία», αλλά και όσους και όσες δεν μένουν αδιάφοροι μπροστά σε μη δημοκρατικές διαδικασίες και ενδιαφέρονται για την ανασύσταση του κεντροαριστερού χώρου.

» Όποια και όποιος επιθυμεί να στηρίξει το ψήφισμα αυτό μπορεί να αποστείλει σχετικό email στην ηλεκτρονική διεύθυνση dimokratia.pasok@gmail.com αναγράφοντας όνομα, επίθετο, όνομα πατρός και ιδιότητα (1. σύνεδρος στο επικείμενο Συνέδριο ή 2. μέλος/φίλος ΠΑΣΟΚ). Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2103226504, 2103315053».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ