Πολιτικη & Οικονομια

Η κόκκινη γραμμή 467

«Αβίωτη ζωή - βιώσιμο χρέος; Όχι ευχαριστώ!» το νέο σύνθημα της «Αριστερής Πλατφόρμας» του ΣΥΡΙΖΑ.

41800-107233.jpg
Ρεπόρτερ
ΤΕΥΧΟΣ 467
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
59593-130393.jpg

«Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Π. Καμμένος ενημερώθηκε από τον καθηγητή και πολιτευτή του κινήματος Άκη Τσελέντη για το σεισμό στην Κεφαλονιά». Δελτίο Τύπου ΑΝ.ΕΛ. Πονηρέ πολιτευτή...


Ο Όλι Ρεν δήλωσε ότι η συζήτηση για το χρέος θα γίνει μετά τις ευρωεκλογές. «Δεν καταλαβαίνουμε, θέλουν να κάνουν δωράκι στον Τσίπρα;» ήταν το σχόλιο από το Υπουργείο Οικονομικών.


Ο σκληρός πρόεδρος του Eurogroup Γ. Ντάισελμπλουμ είναι... σοσιαλιστής εξ Ολλανδίας. Το ξέρατε;


Τον πήχη για ανεκτή δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές ψάχνουν στο Μαξίμου. Μερικοί κάνουν λόγο για 2% διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι απαισιόδοξοι λένε πως και με 5% κάτω, δεν χάθηκε ο κόσμος.


Δεν άρεσε στο Μαξίμου η συνέντευξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου και ιδιαίτερα η αναφορά του πως μερικοί επιτελείς έχουν πάρει διαζύγιο με τη λογική.


Με προσωπική παρέμβαση του Αλ. Τσίπρα μαθαίνουμε ότι αποτράπηκε σκληρή δήλωση του Π. Λαφαζάνη κατά του Γ. Σταθάκη για το χρέος.


«Αβίωτη ζωή - βιώσιμο χρέος; Όχι ευχαριστώ!» το νέο σύνθημα της «Αριστερής Πλατφόρμας» του ΣΥΡΙΖΑ.


Ανοιχτή γραμμή ο Μαρκεζίνης με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, δεν συμφωνούν όλοι με την πρόβλεψή του για «νέα Ιουλιανά», συγκρίνοντας το σήμερα με το 1965.


Γρηγόρης Ψαριανός: «Θα ήθελα ενιαία αντιμετώπιση των ζητημάτων από το χώρο της κεντροαριστεράς. Δεν με ενδιαφέρει να νιαουρίζουμε στα κεραμίδια με τη ντουντούκα».


Ο κ. Ηλ. Κοκκαλάκης από το Εργατικό Κέντρο Αθήνας αναπολεί τα 2 εκ. διαδηλωτών που ακύρωσαν την πρωτοβουλία Γιαννίτση για το ασφαλιστικό, το 2002. Αμετανόητος.


Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είναι ποιοτικό το ότι όλοι στο Δημόσιο παίρνουν “άριστα”; Κοροϊδευόμαστε;». Μέχρι σήμερα, ναι.


«Ο Ιορδάνης Τζαμτζής, έτσι όπως πάει, θα κατέβει στο τέλος με το κόμμα των κτηνοτρόφων». Σχόλιο συναδέλφου του βουλευτή της ΝΔ.


Το πρωί στην TV με «ανοιχτά αυτιά». Το βράδυ, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με την «Ανατροπή». Νίκος Νικολόπουλος, ανεξάρτητος βουλευτής...


Κινητοποίηση την περασμένη Τρίτη κατά της επιστράτευσης στο μετρό. Λεπτομέρεια: παρών και ο «Συντονισμός Ενάντια στα Κλεισίματα, τις Διαθεσιμότητες, τις Ιδιωτικοποιήσεις και τις Εργολαβίες»...


«Αυτό το τρομακτικό τέρας που το ταΐζουμε συνέχεια και δεν χορταίνει ποτέ είναι αστείο κάποιος να πιστεύει ότι θα το αντιμετωπίσουμε με τον Τζένγκις Χαν, την κυρία Μέρκελ» είπε ο Θ. Κατσανέβας του κόμματος «Δραχμή». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ