Λαφαζάνης: «Βεβαίως δεν είχαμε σχέδιο» το 2015
Αυταπάτες τα «περί σκληρής διαπραγμάτευσης» του Τσίπρα
Χωρίς σχέδιο και με αυταπάτες πήγε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στη διαπραγμάτευση του 2015 σύμφωνα με τον πρώην υπουργό, Παναγιώτη Λαφαζάνη.
«Βεβαίως πήγαμε χωρίς σχέδιο» δήλωσε για τη διαπραγμάτευση του πρώτου εξαμήνου του 2015 ο επικεφαλής του Αριστερού Ρεύματος, Παναγιώτης Λαφαζάνης. «Εγώ έδινα μάχη στη βάση της κατάργησης των μνημονίων. Εγώ έλεγα το μεν, οι άλλοι το δε», πρόσθεσε μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ για το θέμα που έχει προκύψει από τη Δευτέρα το βράδυ μετά τη δήλωση του διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα, για το «φλερτ» του ΣΥΡΙΖΑ με τη δραχμή.
«Το σχέδιο που είχαμε ήταν αυταπάτες… Αυτό που είπε ο Τσίπρας. Τους έλεγα: ‘’αυτά περί σκληρής διαπραγμάτευσης που λέτε είναι αφέλειες δεν θα πειστούν με σκληρή διαπραγμάτευση’’ πρέπει να έχουμε εναλλακτική λύση. Tα είχα πει αυτά από τις 2 Δεκεμβρίου του '16».
Αναφερόμενος στον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, το βιβλίο του και τη φερόμενη εκτύπωση δραχμών από τη Ρωσία ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τον αποκάλεσε «ψεύτη». «Επαγγελματίας ψεύτης ήταν, έφαγε κλωτσιά από τον γαλλικό λαό και τώρα δεν ξέρει που είναι» σχολίασε. «O Tσίπρας τον είπε σε ανύποπτο χρόνο ‘’Ολαντρέου’’ γιατί ήταν ψεύτης ο άνθρωπος, και μετά το μετάνιωσε και πήγαινε και του ξεσκόνιζε τα παπούτσια» σχολίασε δηκτικά.
«Όλη αυτή είναι ιστορία για αγρίους, είναι της πλάκας και δείχνει ότι αυτή η χώρα δεν έχει μέλλον δεν εξετάζει τίποτα… Δεν τον πήρα εγώ τον Πούτιν, και ήταν αδύνατο να πάρει άλλος…» , συμπλήρωσε ο κ. Λαφαζάνης και καταλήγοντας αναρωτήθηκε : «Ποιος άλλος να τον πάρει; Ο Τσίπρας με τον Βαρουφάκη άκουγαν έξοδο από το εθνικό νόμισμα και πάθαιναν σοκ και αλλεργία. Τούς το έλεγα ‘’πρέπει να πάμε στο εθνικό μας νόμισμα να το βάλουμε στο τραπέζι να έχουμε εναλλακτική λύση’’».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.