- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λοβέρδος για Novartis - Παπαγγελόπουλο: Παραδικαστικό κύκλωμα
«Δεν εξετάζει σκάνδαλο Novartis η Προανακριτική. Θα εξετάσει την ύπαρξη παραδικαστικού κυκλώματος με κορυφή στην Δικαιοσύνη»
Η Προανακριτική για Παπαγγελόπουλο δεν θα εξετάσει την ύπαρξη σκανδάλου στη Novartis, αλλά παραδικαστικού κυκλώματος, σύμφωνα με τον Ανδρέα Λοβέρδο.
Για ζήτημα παραδικαστικού κυκλώματος, το οποίο θα εξετάσει η Προανακριτική κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος.
«Υπάρχει ζήτημα παραδικαστικού κυκλώματος. Αυτό θα ερευνηθεί, η ύπαρξη παραδικαστικού κυκλώματος. Δεν εξετάζει σκάνδαλο Novartis η Προανακριτική. Θα εξετάσει την ύπαρξη παραδικαστικού κυκλώματος με κορυφή στην Δικαιοσύνη», τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Και συνέχισε: «Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι όταν εγώ έκανα μήνυση στους τρεις εισαγγελείς- την κυρία Τουλουπάκη και τους συνεργάτες της- είπα στην κατάθεση μου ότι στρέφομαι εναντίον των τριών και παρ’ ό,τι ήμουν βέβαιος από τις δηλώσεις Παπαγγελόπουλου, από την στάση του ότι πολιτικά αυτό το επικροτούσε και παρωθούσε τις συγκεκριμένες ενέργειες και ίσως ήταν κι από πίσω ποτέ δεν περνούσε από το μυαλό μου η μήνυση μου να στραφεί και εναντίον του».
Όπως εξήγησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, στράφηκε εναντίον του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου «από τη στιγμή που δύο εισαγγελείς είπαν με πολύ συγκεκριμένα λόγια τον τρόπο που παρενέβαινε και επειδή η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας είχε εξετάσει και την κυρία Τσατάνη με τους ίδιους ακριβώς ισχυρισμούς για άλλο θέμα φαίνεται ότι εκεί υπάρχει παραδικαστικό».
Επιπλέον υπογράμμισε ότι για την δική του περίπτωση έχει αρχειοθετηθεί η κατηγορία για ξέπλυμα χρήματος στην υπόθεση της Novartis και 5 κρίσιμα έγγραφα έχουν αποκρυφτεί και δεν έφτασαν στην Βουλή.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Η επίσημη ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ για το πότε πληρώνονται κύριες και επικουρικές
Ολόκληρη η τοποθέτηση του υπουργού Επικρατείας στο Athens Alitheia Forum
«Ενσαρκώνει τις κοινές μας αξίες: ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ισότητα, κοινωνική ένταξη» σημειώνει ο πρωθυπουργός
«Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην προκύπτουν βεβιασμένα συμπεράσματα ή δημόσιες κρίσεις»
«Κανένας καλύτερος από Μητσοτάκη» λέει το 54% των πολιτών
Η επαναλειτουργία του αγωγού Vardax ενισχύει τον ενεργειακό ρόλο της Θεσσαλονίκης στα Βαλκάνια
Από τους 14.000 πριν μερικά χρόνια περνάμε στους 19.000 το 2026, τόνισε ο υπουργός
Η βασική διαφορά είναι το μέγεθος και ο τρόπος κατασκευής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.