- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Φυλάκιση 10 μηνών επέβαλε την Παρασκευή το Πλημμελειοδικείο Τρικάλων στον βουλευτή της ΝΔ και πρώην δήμαρχο Τρικκαίων κ. Μιχάλη Ταμήλο, επειδή δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες για την εκτέλεση έργου.
Ειδικότερα, η υπόθεση αφορά τη δημιουργία της «Σχολής Μαθητείας» του ΟΑΕΔ στη Λεπτοκαρυά Τρικάλων, το 2008, για την οποία θεωρήθηκε ότι υπήρξε παράνομη ανάθεση από τον τότε δήμαρχο. Επιπέλον, κατατέθηκε και αγωγή από τον εργολάβο για τη μη καταβολή του συμφωνημένου ποσού για το έργο.
Ο τόε δήμαρχος κ. Ταμήλος είπε ότι ο Δήμος δεν είχε ευθύνη, αφού το κόστος των εργασιών βάραινε αποκλειστικά τον ΟΑΕΔ, αλλά το δικαστήριο δεν πείστηκε. Ο βουλευτής άσκησε έφεση, η οποία είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα. Υπενθυμίζεται ότι, προκειμένου να γίνει η δίκη, είχε αρθεί η βουλευτική του ασυλία.
Μ.Φ.