- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Όθωνας: Για εμάς ό,τι εκφωνείται από τον Τσίπρα απλά δεν υπάρχει
Κόβει κάθε συζήτηση για προσέγγιση του ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ
«Για εμάς ό,τι εκφωνείται ή υπογράφεται από τον Αλέξη Τσίπρα απλά δεν υπάρχει», δηλώνει ο Μανώλης Όθωνας, διευθυντής του γραφείου της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.
Ο Μανώλης Όθωνας, εκ των στενότερων συνεργατών της Φώφης Γεννηματά και διευθυντής του γραφείου της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, προσδιορίζει, μέσω της συνέντευξής του στο ΑΠΕ/ΜΠΕ, την αντιπολιτευτική στάση του Κινήματος απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η κυβέρνηση της ΝΔ αποδέχεται όλο το βασικό πλαίσιο των δεσμεύσεων της κυβέρνησης Τσίπρα- Καμένου. Στην οικονομία, στα εθνικά θέματα, παντού. Και με αυτές πορεύεται».
Απευθυνόμενος σε όσους από τη Κεντροαριστερά βλέπουν τον κύριο Μητσοτάκη «ως το «καινούργιο κοσκινάκι μου και πού να σε κρεμάσω», αναφέρει ότι «θα καταλάβουν ότι για την ΝΔ τελικά ισχύει το 'παλιά μου τέχνη κόσκινο'».
Ο στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά κόβει, μέσω της συνέντευξής του στο Πρακτορείο, κάθε συζήτηση για προσέγγιση του ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνοντας κατηγορηματικά: «Για εμάς ό,τι εκφωνείται ή υπογράφεται από τον Αλέξη Τσίπρα απλά δεν υπάρχει». Προσθέτει δε, ότι το Κίνημα Αλλαγής θα επιμένει να εκφράζει και να εκπροσωπεί «…αυθεντικά τις αρχές της σύγχρονης Ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας και του πολιτικού και κοινωνικού φιλελευθερισμού. Με σχέδιο για την Ελλάδα και ρεαλιστικές απαντήσεις στα προβλήματα των Ελλήνων».
Ο Μανώλης Όθωνας, υπογραμμίζει ότι μετά τη ΔΕΘ, το Κίνημα Αλλαγής θα ξεκινήσει ανοιχτές πολιτικές διαδικασίες σε όλη την Ελλάδα που θα κορυφωθούν στα τέλη Νοεμβρίου με την Πολιτική -Προγραμματική Συνδιάσκεψη.
Τέλος, αναφορικά με τη συζήτηση για τη διεξαγωγή συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ επισημαίνει, μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι θα γίνει μετά τη Συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ και «με τρόπο που ορίζει το πλαίσιο των ομόφωνων αποφάσεων του συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής και μας δεσμεύουν όλους. Με στόχο την προσαρμογή της λειτουργίας του ΠΑΣΟΚ στα νέα δεδομένα που προτάσσουν την πολιτική και οργανωτική λειτουργία του νέου φορέα έναντι των αντίστοιχων λειτουργιών όλων των κομμάτων και των σχημάτων που συμμετέχουν σε αυτό», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάθεση έγινε μέσα από ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό
Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη και επίσημη ανακοίνωση συστράτευσης
Έξι διαρθρωτικές παρεμβάσεις σε ορίζοντα τριετίας
Η άτυπη Σύνοδος πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι
Όσα ανέφερε για τη δράση των ΚΟΜΥ
Πρωτοβουλία Μακρόν για τη διαστημική διακυβέρνηση, την ασφάλεια και την τεχνολογία
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητά απαντήσεις για την πρόσβαση της Ελλάδας στον πηγαίο κώδικα του αμυντικού συστήματος
Στο επίκεντρο οι κανόνες για τις πλειοψηφίες και τις μειοψηφίες
Η επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση και το παράδοξο της επίκλησης μιας πολιτικής ατζέντας
«Η σύγκλιση δεν μπορεί να είναι σύνθημα στα χείλη των δημαγωγών» σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας
Τα νέα ποσά, οι δικαιούχοι και οι ημερομηνίες
Πλήρης αποκατάσταση ζημιών και διασφάλιση της ασφάλειας για την επανέναρξη μετροπόντικα
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας μετά το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για ανάσυρση της δικογραφίας των «αδιευκρίνιστων» ποσών
Πώς αυξάνεται το πλαφόν ανά πενταετία
Συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας για τις οικονομικές εξαγγελίες και την εσωκομματική επικαιρότητα
Δείτε την αναλυτική λίστα
Επίσκεψη και στο υπό ανέγερση Μουσείο Ολοκαυτώματος - «Μάθημα για τους ζωντανούς»
«Πρωτοφανής η πολιτική απάτη του κ. Τσίπρα», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.