Πολιτικη & Οικονομια

Στο Μάτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μετά την επιστροφή του από το Παρίσι ο πρωθυπουργός θα δει από κοντά το οικόπεδο που είχε μετατραπεί σε... πυριτιδαποθήκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μάτι
Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μάτι/©INTIMENEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Στο οικόπεδο... πυριτιδαποθήκη που καθαρίστηκε μέσα σε χρόνο-ρεκόρ ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το ταξίδι στο Παρίσι.

Στο Μάτι βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός, μετά την επιστροφή του από το Παρίσι όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, έφθασε το πρωί της Παρασκευής στον παραθαλάσσιο οικισμό, προκειμένου να δει από κοντά το οικόπεδο, που είχε χρησιμοποιηθεί ως χώρος εναπόθεσης των χιλιάδων καμένων κορμών (85.000-95.000 κυβικά μέτρα ξυλεία). Παρά τις διαμαρτυρίες κατοίκων για τους σοβαρούς κινδύνους από την παρουσία της εν δυνάμει «καύσιμης ύλης» εντός του αστικού ιστού, η προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε προχωρήσει σε κάποια ενέργεια για την απομάκρυνση των κορμών και τον καθαρισμό του οικοπέδου.

Τελικά, το οικόπεδο καθαρίστηκε πριν από την προβλεπόμενη ημερομηνία. Η καύσιμη ύλη μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις της ΤΙΤΑΝ για περαιτέρω επεξεργασία. Όπως είπε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης η επιχείρηση ολοκληρώθηκε χωρίς να επιβαρυνθεί το Δημόσιο, καθώς οι εταιρείες συμμετείχαν στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ