Πολιτικη & Οικονομια

Ανέτοιμη για ΟΑΣΘ η νέα κυβέρνηση

Πρόκειται δυστυχώς για μεγάλη ήττα, γιατί ο συμβολισμός του ήταν κρίσιμος

stavros-konstantinidis.jpg
Σταύρος Κωνσταντινίδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
67663636_10219296364468229_399174810246053888_n.jpg

ΟΑΣΘ: Ο Σταύρος Κωνστανινίδης σχολιάζει την καυτή πατάτα της Θεσσαλονίκης και την στάση της κυβέρνησης.

Τι άλλο να συμβεί δηλαδή; Ο όλεθρος επέρχεται με μικρά σημάδια. Οποιος ξέρει απο διοίκηση γνωρίζει πως το μόνο που δεν πρέπει να κάνει είναι να κοιτάει. Εξάλλου οποιος δεν παίρνει αποφάσεις, απολαίνει την εξουσία που διαθέτει. 

Είναι σαφές πως ο ΟΑΣΘ διαλυόταν εδώ και καιρό. Αλλά και ο μήνας που μεσολάβησε απο τη νέα κυβέρνηση, χωρίς να έχει κάνει τίποτα, ούτε καν να ορίσει νέα διοίκηση, επιδεινώνει τη κατάσταση ακόμη περισσότερο, καθώς ο Οργανισμός είναι σαν έχει αφεθεί ελέω φροντίδας στο κενό. Μιλούν με τον Παππά που είναι σε διακοπές, ενώ αυτός τους μηνύει. Χορεύουν στα καραγκιοζιλίκια του Παππά, αντί να αποτελεί ήδη παρελθόν. Δεν γνωρίζω αν είναι άπραγοι γιατί δεν ξέρουν, λόγω ατολμίας ή γιατί αγνοούν την παράμετρο της ταχύτητας σε καταστάσεις κρίσης.

Εδώ πρόκειται δυστυχώς για μεγάλη ήττα, γιατί ο συμβολισμός του ΟΑΣΘ ήταν κρίσιμος για δεκάδες λόγους. Η νέα κυβέρνηση υπήρξε λοιπόν απροετοίμαστη για την καυτή πατάτα της Θεσσαλονίκης. Και αυτό δημιουργεί ανησυχία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ψυχίατρος πάει υπουργείο
Ρεπορτάζ για τη γραφειοκρατία: Ο ψυχίατρος πάει υπουργείο

«Η γραφειοκρατία είναι γραφειοκρατία. Νομοθετείται από άσχετους μανδαρίνους και προωθείται από υπουργούς, οι οποίοι αντιδρούν φοβικά στους κατά καιρούς πανικούς, εξίσου άσχετων τηλεπερσόνων»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.