Πολιτικη & Οικονομια

Το «ευχαριστώ» Μητσοτάκη στον μικρό Μιχάλη από τη Ρόδο

Το παιδί βρέθηκε στη Βουλή για να παρακολουθήσει τη διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε μέσω Instagram τον μικρό Μιχάλη που ταξίδεψε από τη Ρόδο για να παρακολουθήσει τη διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης.

Ένα ιδιαίτερο «ευχαριστώ» απηύθυνε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Μέσα από το Instagram ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον μικρό Μιχάλη από τη Ρόδο ο οποίος ταξίδεψε με την οικογένειά του μέχρι την Αθήνα προκειμένου να παρακολουθήσουν από τα θεωρεία της Βουλής τη διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε γνωρίσει τον μικρό Μιχάλη που είναι ΑμεΑ στη Ρόδο τον Μάρτιο του 2018 όταν είχε επισκεφθεί το νησί ως πρόεδρος της ΝΔ για τις επετειακές εκδηλώσεις της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου. Ο Μιχάλης «κέρδισε» τον πρόεδρο της ΝΔ στον οποίο ο μικρός είχε ήδη μεγάλη αδυναμία, αφού όπως είχε πει ο πατέρας του στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον παρακολουθεί ανελλιπώς στην τηλεόραση.

Κατά την συνάντησή τους, ο πρόεδρος της ΝΔ υποσχέθηκε στον Μιχάλη ότι θα τα ξαναπούν, όπως και έγινε λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούλιο του 2018, όταν βρέθηκε στην Αθήνα με την οικογένειά του, στο πλαίσιο των θεραπειών που υποβάλλεται για να μπορέσει να περπατήσει. Φυσικά δεν ξέχασε την υπόσχεση που του είχε δώσει ο πρόεδρος της ΝΔ ότι θα ξανασυναντηθούν και το ραντεβού πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή.



Χθες μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε στο Instagram: «Περισσότερο από όλους σήμερα στη Βουλή, με συγκίνησε ο μικρός Μιχάλης που ταξίδεψε από τη Ρόδο. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που ήταν εδώ».