Πολιτικη & Οικονομια

Ώρα οκτώ, ώρα να κλείσουμε την τηλεόραση και να βγούμε να διασκεδάσουμε

Μία ώρα ποιοτικού χρόνου όλη δική μας χάρη στο PIMM'S

114458-674108.jpg
Αναστασία Μπαφούνη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
56345-114101.jpg

Περπατούσα στο Σύνταγμα – άλλη μια μέρα άγχους, τρεξίματος και κυρίως ελάχιστου ποιοτικού χρόνου, διαθέσιμος για να κάνω ό,τι θέλω, για να διασκεδάσω με τους φίλους μου.

Και τότε τους είδα:

 

Ήταν οι δύο εντετεταλμένοι πράκτορες του PIMM’S, που γύριζαν με το mini τους το κέντρο της Αθήνας και μας παρότρυναν όλους να κλείσουμε την τηλεόραση, να βγούμε έξω, να συναντήσουμε τους φίλους μας, να φλερτάρουμε, να ερωτευθούμε, να διασκεδάσουμε, να κάνουμε όλα όσα επιθυμούμε να κάνουμε, χωρίς χρονικούς περιορισμούς, χωρίς το άγχος του «τικ τοκ» του ρολογιού πάνω από τα κεφάλια μας.

image

Ήξερα ότι αυτό ήταν αλήθεια – είχα δει στις ειδήσεις, στα έκτακτα νέα, πως οι Pimm's agents αγόρασαν την ώρα 8 από τη IAQT (Διεθνής Ένωση Ποιοτικού Χρόνου).

image

Αυτό που χρειαζόμαστε και αυτό που είναι πιο σπάνιο σήμερα είναι ο ποιοτικός χρόνος – ανεκτίμητης αξίας, πράγματι. Τι πιο πολύτιμο σήμερα; Και πόσω μάλλον όταν η ώρα που μπορούμε να τη διαθέσουμε όπως θέλουμε είναι η ώρα 8 το βράδυ – η ιδανική ώρα για να χαλαρώσεις, να πιεις ένα ποτό, να δεις τους φίλους σου, να μαζευτείς σε ένα σπίτι με την παρέα σου, να πεις ένα αστείο. Η απόλυτη ώρα ποιοτικού χρόνου.

n

Αναλογιζόμουν πώς, ενώ μπορείς πλέον να αγοράσεις σχεδόν τα πάντα, ακόμα και γη στο φεγγάρι, το πιο δύσκολο μέχρι πρότινος και πιο σημαντικό πράγμα είναι να αγοράσεις τον χρόνο σου. Μια ώρα ποιοτικού χρόνου για εσένα.

n

Βλέποντας τους ενθουσιώδεις agents της PIMM’S, σκεφτόμουν όλα τα πράγματα που μπορώ να κάνω τώρα στις 8 το βράδυ. Γλυκιές βραδιές, με φίλους, με λεμόνια, με κέφι, όχι άλλες υποχρεώσεις στις 8 το βράδυ.

Και πού ξέρεις, μπορεί κάποια στιγμή να συναντήσω έναν από τους πράκτορες του PIMM’S και να κάτσει μαζί μου να απολαύσει ένα PIMM’S Fizz!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ