Το Σάββατο η σύσκεψη Μητσοτάκη-Σταϊκούρα για το νέο φορολογικό
Και για τις προγραμματικές δηλώσεις
Το Σάββατο η σύσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Χρήστο Σταϊκούρα για το φορολογικό και τις προγραμματικές δηλώσεις
Συσκέψεις με τους υφυπουργούς Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο και Θόδωρο Σκυλακάκη, θα έχει αύριο ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, εν όψει της σύσκεψης το Σάββατο με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου για το φορολογικό νομοσχέδιο και τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.
Παράλληλα, την ερχόμενη εβδομάδα ο υπουργός Οικονομικών θα συναντηθεί, στο περιθώριο του συνεδρίου του Economist, με τους εκπροσώπους των θεσμών και τον επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ. Χθες, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον επίτροπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Πιέρ Μοσκοβισί, η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα.
Σήμερα, ο κ. Σταϊκούρας είχε επαφές με τον επικεφαλής της ΑΑΔΕ Γιώργο Πιτσιλή, τον επικεφαλής της Ειδικής Γραμματείας Ιδιωτικού Χρέους Φώτη Κουρμούση, στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, καθώς και γενικούς διευθυντές του υπουργείου, με αντικείμενο τα έσοδα και τη ρύθμιση των 120 δόσεων.
Εξάλλου, από σήμερα ανέλαβε καθήκοντα ως πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ) στο υπουργείο Οικονομικών, ο Μιχάλης Αργυρού, ο οποίος και θα εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ομάδα Εργασίας της Ευρωομάδας (Euro Working Group). Ο κ. Αργυρού γεννήθηκε στη Λευκωσία, είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), και κάτοχος μεταπτυχιακού και διδακτορικού τίτλου σπουδών στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (Queen Mary). Είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Οικονομικών στην Εμπορική Σχολή του Πανεπιστημίου του Κάρντιφ (Cardiff Business School, Cardiff University) και πρόσφατα εκλέχθηκε τακτικός καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα είναι η διεθνής μακροοικονομία/διεθνείς νομισματικές σχέσεις.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας ήταν ο δεύτερος σταθμός της επίσκεψης του υπουργού Υγείας
Κεντρικός πυλώνας των ηλεκτρονικών πληρωμών η Ελλάδα
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
Μια συζήτηση που έκανε μόνο ζημιά σε θεσμό και σε πρόσωπα
«Στην μεταπολίτευση κάναμε την ανάγκη φιλοτιμία»
Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε πως «δεν μπορεί να γίνει συνεργασία με τον Γιάννη Βαρουφάκη»
Πήρε σαφή θέση στη συζήτηση που έχει ανοίξει για τις εκλογικές συνεργασίες του κόμματος
Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ
Ανταγωνιστικότητα, μετανάστευση, Τραμπ και ασφάλεια στην ατζέντα της συνόδου των ηγετών
Για «ευφάνταστα σενάρια» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το κόμμα
Ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον υποψήφιο Καγκελάριο, Φρίντριχ Μερτς
Τι δηλώνει το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ
Ποια είναι τα αιτήματά τους
Εστάλησαν 6 τόνοι ιατροφαρμακευτικού υλικού καθώς και είδη υγιεινής
Ο Τάσος Γιαννίτσης αποτελεί, σε όλη τη διάρκεια του δημόσιου βίου του, υπόδειγμα νηφάλιου, «μετρημένου» και χαμηλών τόνων ανθρώπου
H δήλωση Γερουλάνου που ξεκίνησε την αντιπαράθεση
«Δεν έχω καμία σχέση μαζί του, δεν τον γνωρίζω καν»
O Σωκράτης Φάμελλος ανακοίνωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει στη Βουλή τροπολογία για την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο
O απερχόμενος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα μιλάει στην Athens Voice για τη θητεία του και τις προκλήσεις του μέλλοντος
Τα ποσά και οι προοπτικές ζαλίζουν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.