Πολιτικη & Οικονομια

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ο νέος γγ Προστασίας του Πολίτη

Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού (ΣΠΑΥ)

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Χαρδαλιάς
Νίκος Χαρδαλιάς

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ο νέος γγ Προστασίας του Πολίτη, Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού (ΣΠΑΥ)

O Νίκος Χαρδαλιάς αναλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, νέος γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας στη θέση του παραιτηθέντα Γιάννη Ταφύλλη.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, σύφωνα με τους ίδιους κύκλους, παραβρέθηκε σήμερα στο πλευρό του νέου Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοίδη στην τελετή παράδοσης-παραλαβής της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και βρισκόταν σε συνεχή συζήτηση τόσο με το νεό Αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικης Πολιτικής Γιώργο Κουμουτσάκο, όσο και τον νέο Υφυπουργό Αντιεγκληματικής Πολιτικής Στρατηγό Λευτέρη Οικονόμου, ενώ συνομίλησε με αρκετούς αξιωματικούς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, παλιους γνώριμους και συνεργάτες του από την πολυετή του θητεία στον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού (ΣΠΑΥ) και στην Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ.

Ο κ.Χαρδαλιάς ήταν Δήμαρχος Βύρωνα για τρεις τετραετίες (2003-2014) και στενός συνεργάτης του Κώστα Μπακογιάννη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αλλά και αναπληρωτής του Λευτέρη Αυγενάκη στη Γραμματεία της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ. Ο 51χρονος είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής και εκλεγμένο μέλος στην Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. Όσον αφορά στην Πολιτική Προστασία, έχει χρόνια εμπειρίας, καθώς όταν ήταν δήμαρχος Βύρωνα ήταν παράλληλα και πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Υμηττού (ΣΠΑΥ).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα νούμερα της εβδομάδας | 9 - 15 Μαΐου 2024
Τα νούμερα της εβδομάδας | 9 - 15 Μαΐου 2024

126 πόντους έλαβε η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision. Η πλέον αξιομνημόνευτη στιγμή της ήταν η αντίδρασή της στη συνέντευξη Τύπου. Κάποιοι θεώρησαν ότι έκανε απόπειρα πολιτικής δήλωσης με τα χασμουρητά της.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.