- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πρόταση Κ. Μπακογιάννη για κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Εύβοια
Λόγω της μεγάλης φωτιάς που έχει κάνει στάχτη δέντρα και αγρούς, απειλώντας κατοικίες
Ο Κώστας Μπακογιάννης ζήτησε να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές στην Εύβοια λόγω των πυρκαγιών.
Την κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης των περιοχών της Εύβοιας όπου έχουν εκδηλωθεί από την Πέμπτη πυρκαγιές ζήτησε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης. Πρόκειται για τις Δ.Ε. Αυλωναρίου , Δ.Ε. Κονίστρων , Δ.Ε. Ταμυναίων του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου.
Όπως ανακοινώθηκε, όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, τα λοιπά σώματα ασφαλείας, οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας και οι εθελοντές επιχειρούν συνεχώς, για την ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών και για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, του φυσικού περιβάλλοντος και της περιουσίας. Η Περιφέρεια επιχειρεί με 20 υδροφόρες, 9 ερπυστριοφόρα και 4 οχήματα τύπου Unimog.
Η νύχτα προβλέπεται μακρά και συστήνεται σε όσους διαμένουν ή διέρχονται από την περιοχή να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.