Πολιτικη & Οικονομια

Απόψε στο «Ακροπόλ» η συγκέντρωση των «58»

Παρακολουθήστε τη ζωντανά (video)

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
55983-112670.JPG

Στις 7 μ.μ. απόψε, στο θέατρο «Ακροπόλ» της Ιπποκράτους, με κεντρικό ομιλητή τον πανεπιστημιακό καθηγητή κ. Γιάννη Βούλγαρη και σημαντική υποστήριξη από τους ευρω-σοσιαλιστές, θα γίνει η πρώτη μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση της λεγόμενης κίνησης των «58» στην Αθήνα.

Λεπτομερέστερα, η εκδήλωση θ΄ αρχίσει με μαγνητοσκοπημένα μηνύματα στήριξης από το Γερμανό κ. Μάρτιν Σουλτς (πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, υποψήφιο πρόεδρο της Κομισιόν) και τον Αυστριακό κ. Χάνες Σβόμποντα, επικεφαλής της ομάδας των ευρωσοσιαλιστών. Άλλοι ομιλητές θα είναι οι κ. Παρασκευάς Αυγερινός (ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ), Γιάννης  Μπέζος (ΔΗΜΑΡ), Γιάννης  Τούντας καθώς οι νέοι επιστήμονες Π. Αγανίδης και Χαριτίνη Καρακωστάκη και ένας εκπρόσωπος από τις κινήσεις του κεντροαριστερού χώρου, 

Το «παρών» θα δώσουν, μεταξύ άλλων, οι πρώην πρωθυπουργοί κ. Κώστας Σημίτης και Παναγιώτης Πικραμμένος, ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ κ. Ευ. Βενιζέλος και άλα στελέχη του κόμματος, καθώς και στελέχη της ΔΗΜΑΡ, όπως ο βουλευτής κ. Γρ. Ψαριανός και ο εκπρόσωπος Τύπου κ. Ανδρέας Παπαδόπουλος. Είναι άγνωστο αν θα πάει ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, ενώ η ΔΗΜΑΡ ως κόμμα δε θα εκπροσωπηθεί.

Μ.Φ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ