Πολιτικη & Οικονομια

Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ η Χρυσοβελώνη

Το πρώην στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελληνών κατεβαίνει στη Μαγνησία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρίνα Χρυσοβελώνη
Μαρίνα Χρυσοβελώνη/©INTIMENEWS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία θα είναι στις εθνικές εκλογές η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Την υποψηφιότητά της με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Η υφυπουργός Εσωτερικών και πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ απηύθυνε έκκληση σε όλους τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για γυρίσουν όλη την Ελλάδα και να έρθουν σε άμεση επαφή με τους πολίτες, εν όψει των εθνικών εκλογών. Η κ. Χρυσοβελώνη απέδωσε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ σε ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές στο γεγονός ότι οι πολίτες δεν είχαν τον χρόνο να αισθανθούν την αλλαγή στην τσέπη τους.

«Το έργο μας είναι πάρα πολύ σημαντικό, και τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός. Όμως, δεν κάναμε ότι έπρεπε για να τα επικοινωνήσουμε» εκτίμησε.

Κατά την άποψή της ένα από τα λάθη που έκανε η κυβέρνηση ήταν ότι δεν μέτρησε καλά τον αντίπαλο. Όπως είπε, η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης, αμέσως μετά την προηγούμενη ήττα, κινήθηκε με μαθηματικούς υπολογισμούς.

Η κ. Χρυσοβελώνη έκανε λόγο και για αλαζονικές συμπεριφορές που απομάκρυναν τον κόσμο και συμπλήρωσε με νόημα: «Καλό θα είναι να αποφύγουμε τέτοιες ακραίες συμπεριφορές. Όλοι μας θα πρέπει να έχουμε αυτοσυγκράτηση. Οι πολίτες θέλουν ήρεμο πολιτικό λόγο».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ