Πολιτικη & Οικονομια

Στην Κρήτη για το Πάσχα ο Αλέξης Τσίπρας

Ήδη έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας για τις διακοπές του πρωθυπουργού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tsipras-pasxa
Στιγμιότυπο από το Πάσχα του πρωθυπουργού στην Κέρκυρα © INTIME NEWS/ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Στο Ρέθυμνο θα κάνει Πάσχα το πρωθυπουργικό ζεύγος και τα παιδιά του. Άνθρωποι της πρωθυπουργικης ασφαλείας βρίσκονται ήδη εκεί.

Στην Κρήτη θα βρεθεί για το Πάσχα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας  με την οικογένειά του. Η σύντροφος του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα και τα δύο τους παιδιά βρίσκονται ήδη στο νησί ενώ επισκέφθηκαν και τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.

Το πρωθυπουργικό ζεύγος θα κάνει Ανάσταση όπως αναφέρει το cretalive.gr στο Ροδάκινο, δίπλα στο κύμα του Λιβυκού, στην ηρωική παραλία του Πολύριζου.

Στο Ροδάκινο βρίσκεται ήδη η σύζυγος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιανα, μαζί με τα παιδιά της, περιμένοντας τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κίνα. Κάτοικοι του χωριού μετέφεραν στο Cretalive την πληροφορία, ότι το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου τα παιδιά του πρωθυπουργού ξεχύθηκαν για παιχνίδι στην παραλία του Πολύριζου, απολαμβάνοντας τη ζεστή και ηλιόλουστη μέρα!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα μέτρα ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή είναι δρακόντεια:

Άνθρωποι της πρωθυπουργικης ασφαλείας, που βρίσκονται ήδη εκεί, πραγματοποίησαν έλεγχο μέχρι και στο απορριμματοφόρα και στους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Καθαριότητας!

Για την υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα εργάζονταν εδώ και μέρες πυρετωδώς ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ροδάκινου Σταύρος Γαλανάκης και ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Καπετανάκης, που κατάγεται από το συγκεκριμένο χωριό.

Για την πασχαλινή, ολιγοήμερη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Ροδάκινο, ο δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης δήλωσε στο Cretalive: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή για τον Δήμο μας που επισκέπτεται για ακόμη μία φορά την περιοχή μας ο πρωθυπουργός. Ο κ. Τσίπρας ανέκαθεν επέλεγε την παραλία του Πολύριζου για τις διακοπές του. Με την παρουσία του εφέτος το Πάσχα στο Ροδάκινο, ο Δήμος Αγίου Βασιλείου βρίσκεται στο επίκεντρο. Άλλωστε, είναι γνωστό οτι ο πρωθυπουργός στην πράξη μας έχει βοηθήσει με την χρηματοδότηση απαραίτητων έργων σε δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Αγίου Βασιλείου. Θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος εδώ"».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ