Μπακογιάννης: Ο Δήμος θα είναι συμπαραστάτης του ΕΚΑΒ
«Όχι στα λόγια, αλλά με έργα»
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε ότι θα είναι συμπαραστάτης του ΕΚΑΒ με έργα.
«Να είστε βέβαιοι ότι ο Δήμος θα είναι συμπαραστάτης σας, όχι στα λόγια, αλλά με έργα», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης κατά την επίσκεψή του στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ (Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας) όπου συνομίλησε με τον Πρόεδρο Παναγιώτη Τζανετή και το Σωματείο των Εργαζομένων του Κέντρου.
Στο ΕΚΑΒ γνώριζαν ότι στη Στερεά Ελλάδα η Περιφέρεια, αξιοποιώντας ευρωπαϊκά κονδύλια μέσω ΕΣΠΑ, φρόντισε να μεγαλώσει το στόλο των ασθενοφόρων και εξασφάλισε τη συντήρηση των οχημάτων.
«Κάτι ανάλογο είναι επιβεβλημένο να συμβεί κι εδώ με ανάλογη στρατηγική και με υπέρβαση αρμοδιοτήτων. Καταβάλλοντας από την πλευρά του Δήμου κάθε προσπάθεια με παρεμβάσεις, για την ενίσχυση των υπηρεσιών προς όλους τους δημότες. Μόλις επτά ασθενοφόρα την ημέρα και τρία τη νύκτα, δεν είναι αρκετά για τις ανάγκες μια πόλης όπως η Αθήνα», επισήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων ο οποίος ενημερώθηκε και για τα προβλήματα στελέχωσης του ΕΚΑΒ.
Παράλληλα συζήτησαν για τον τρόπο με τον οποίο ο Δήμος μπορεί να συμβάλλει για να βρεθεί λύση στο θέμα των κτιριακών υποδομών ώστε να υπάρχουν βάσεις του ΕΚΑΒ στο κέντρο της Αθήνας.
«Και μόνο ότι ο σταθμός του ΕΚΑΒ στο Πεδίον του Άρεως στεγάζεται σε λυόμενο αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι χρειάζεται παρέμβαση»,ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης όταν οι διασώστες του ζήτησαν να μεταστεγαστούν είτε σε τρία διαφορετικά κτίρια στην πόλη, είτε σε ένα μεγαλύτερο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια συζήτηση αφιερωμένη στο θέμα του βιβλίου του «Η Μεγάλη Επιστροφή»: την ελληνική οικονομία, τις προκλήσεις της, τα λάθη που προηγήθηκαν αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι.
Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας παρέστη στην παρουσίαση του βιβλίου «Ιστορίες από τη Λατινική Αμερική: Από τον Πινοσέτ και τον Εσκομπάρ στις σύγχρονες Δημοκρατίες», του Ιάσονα Πιπίνη
Ο πρώην πρωθυπουργός παρουσίασε το βιβλίο του «Ιθάκη» στη Θεσσαλονίκη
Ο πρωθυπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η επόμενη σεζόν να γυριστεί στην Αθήνα
Στο πρώτο 15ημερο του Φεβρουαρίου η συνάντηση με τον Ερντογάν
Βίντεο του υπουργού Υγείας από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας
Πώς είναι δυνατόν να προκύψει από αυτήν την πολιτική Βαβέλ βιώσιμη εναλλακτική κυβερνητική λύση;
Εκτός Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης
Στα 3,026 δισ. ευρώ οι οφειλές τον Νοέμβριο, με μικρή μηνιαία μείωση αλλά ετήσια αύξηση
Ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με το ιατρικό προσωπικό, καθώς και με ασθενείς για τις μεταρρυθμίσεις του ΕΣΥ
Σε κλίμα ενότητας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση εις μνήμην του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστασίου
«Τα Κέντρα Καινοτομίας που δημιουργούμε στη χώρα είναι σημείο αναφοράς για την εκπαίδευση», δήλωσε η Υπουργός
«Θα εφαρμοστεί ο νόμος όπως προβλέπεται», ξεκαθάρισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Πλεόνασμα και αυξημένα έσοδα καταγράφει ο κρατικός προϋπολογισμός, σύμφωνα με τα ταμειακά στοιχεία της ΤτΕ
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ θέτει όρια στον διάλογο με τους αγρότες και σχολιάζει ΟΠΕΚΕΠΕ, δημοσκοπήσεις και ελληνοτουρκικά
Σφοδρή επίθεση της ευρωομάδας της ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ για τη στάση του στα μέτρα προστασίας αγροτών
Ένταση on air για τις δηλώσεις με τα ναρκωτικά - Η ανάρτησή του λίγη ώρα μετά
«Δεν είναι πια ούτε στις λίστες των ανενεργών μελών της ΝΔ»
Τι επιλογές έχει όποιος ψηφίζει εκσυγχρονισμό και προσαρμογή στην πραγματικότητα;
«Δεν θα συζητήσουμε ποτέ θέματα κυριαρχίας της χώρας. Είναι αδιαπραγμάτευτα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.