- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σκουρλέτης: «Τζάμπα οι σπουδές του πρωθυπουργού στο Χάρβαρντ»
Και αναφορά στους νεκρούς γονείς Σαμαρά. Απάντησε ο Μουρούτης
«Είδαμε τον πρωθυπουργό να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση. Ο πρωθυπουργός είχε πολύ μαγκιά. Τζάμπα το Χάρβαρντ και τα κολέγια. Αν ζουν οι γονείς του κυρίου ΣΑΜΑΡΑ δεν θα είναι πολύ περήφανοι με τα λεφτά που ξόδεψαν», δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, προκαλώντας έντονη αντίδραση στου Μαξίμου και συγκεκριμένα στον εκπρόσωπο Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργου Μουρούτη, ο οποίος επέλεξε το Facebook για να απαντήσει: «Η αριστερά του Λεωνίδα Κύρκου, η Αριστερά του Ανδρέα Λεντάκη, η Αριστερά του Χαρίλαου ακόμα και η Αριστερά της Παπαρήγα ή του Κωνσταντόπουλου χαρακτηριζόταν από αστική κοινοβουλευτική ευπρέπεια και από πολιτικό ήθος. Η αριστερά των Σκουρλέτηδων πιο χαμηλά δεν μπορεί να πέσει φτάνοντας στο έσχατο επίπεδο να χρησιμοποιεί στο δημόσιο ‘διάλογο’ ως ‘επιχείρημα’ τους νεκρούς γονείς του Πρωθυπουργού. Θαυμάστε παρακάτω, τη δημόσια τοποθέτηση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ. Περιμένω από τους όποιους σοβαρούς συντρόφους του αλλά κυρίως από τους προοδευτικούς σχολιαστές, δημοσιογράφους, πολιτικούς και πολίτες να αποδοκιμάσουν το ‘δημόσιο ήθος’ του ΣΥΡΙΖΑ...».
Λ.Χ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mήνυμα εκλογικής αντεπίθεσης από την Κρήτη
Από στρατηγός, τέταρτη πολιτική δύναμη της Ιταλίας
H δήλωση του πρωθυπουργού μετά τη συνάντηση του Αντόνιο Κόστα
Ιδιαίτερη αναφορά στο ενδεχόμενο επαναφοράς 13ου μισθού στο Δημόσιο
«Στις 3 Σεπτεμβρίου του 1974, σε μια Ελλάδα που μόλις έβγαινε από τη δικτατορία, ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ με τέσσερις μεγάλες αρχές»
Η Ελλάδα απορρίπτει κατηγορηματικά ως αυθαίρετους και στερούμενους οποιασδήποτε νομικής βάσης τους τουρκικούς ισχυρισμούς
Οι προτεινόμενες παρεμβάσεις θα έχουν πιλοτική εφαρμογή σε κάποιες τοποθεσίες
Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για την επέτειο ίδρυσης του κόμματος
«Αφορά το 1% των πιο πλούσιων Ελλήνων»
Τον ερχόμενο Δεκέμβριο η ολοκλήρωση του εργοστασίου «309»
«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τον ελληνικό σιδηρόδρομο», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μιχαηλίδου: «Πρόγραμμα στήριξης σε εκείνους που είχαν τη μεγαλύτερη ανάγκη»
Ο Υπουργός Υγείας χαρακτήρισε «παραμύθια της Χαλιμάς» τις εξαγγελίες Τσίπρα για την πατριωτική εισφορά
«Ο λαός θα κάνει σφάλμα αν του δώσει ευκαιρία να κυβερνήσει ξανά», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης
Το σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού για την παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος της ΕΛΑΣ
«Μας ακούσατε και δεν μας αφήσατε στην τύχη μας», δήλωσε ο νεαρός μαθητής
Σήμερα το απόγευμα η ομιλία του στο Ηράκλειο
«Η συνταγή είναι γνωστή, δοκιμασμένη και αποτυχημένη», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Οι Έλληνες είναι τόσο ανόητοι που, παρότι δεν έχουν λεφτά, αγοράζουν ακριβά προϊόντα που σπανίως είναι αισθητά καλύτερα από τα φτηνότερά τους
Η «Ασπίδα του Αχιλλέα» δεν αποτελεί μηχανισμό επιθετικής προβολής ισχύος, αλλά μηχανισμό ενίσχυσης της αποτρεπτικής ικανότητας της Ελλάδας απέναντι σε μια πιθανή επίθεση.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.