Πολιτικη & Οικονομια

Στον Κορυδαλλό για τη δίκη της Χ. Αυγής η Μ. Μπαζιάνα (εικόνες)

Αύριο κλείνουν 4 χρόνια από την έναρξη της δίκης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mpaziana-fussa
Μπέτυ Μπαζιάνα- Μάγδα Φύσσα/ ©ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Παναγιώτου Ορέστης

H Μπέτυ Μπαζιάνα παρακολούθησε την ακροαματική διαδικασία στη δίκη της ΧΑ - Συνομίλησε με την Μάγδα Φύσσα - Τι συζήτησαν οι δύο γυναίκες

Στο Κορυδαλλό για να παρακολουθήσει την δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνται για τον θάνατο του Παύλου Φύσσα παραυρέθηκε σήμερα το πρωί η σύζυγος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα.

Η κ. Μπαζιάνα, κάθισε στον χώρο που προορίζεται για το κοινό ενώ συνομίλησε και με την μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κα Μπαζιάνα έφτασε πρώτη στην αίθουσα της δίκης στις 9:15 συνοδευόμενη από μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και πήρε θέση στα έδρανα του κοινού.

Στη συνέχεια συνομίλησε  με τους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής, όπως τον Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο, δικηγόρο και στέλεχος του ΠΑΜΕ.

mpaziana
Μπέτυ Μπαζιάνα/ ©ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Παναγιώτου Ορέστης

«Αυτό που θα γίνει εδώ θα είναι ένα μήνυμα για όλους μας» του είπε η κα Μπαζιανα και του ευχήθηκε καλή δύναμη. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μάγδα Φύσσα, έφτασε στην αίθουσα στις δέκα το πρωί. Η Μπετυ Μπαζιανα την αγκάλιασε και τη φίλησε ενώ της ευχήθηκε κουράγιο. Επισήμανε δε ότι θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό το αποτέλεσμα της δίκης. 

Η κα Φύσσα ζήτησε από την Μπέτυ Μπαζιάνα μάλιστα, να επισκεφθεί την τουαλέτα η οποία είναι χαλασμένη και να μεσολαβήσει ώστε να επισκευαστεί ο χώρος, αφού φιλοξενεί μεγάλες και σημαντικές υποθέσεις. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ