Πολιτικη & Οικονομια

Πιπιλή: Λούφα στην ΕΡΤ και 12ποντο τακούνι

Ποιο είναι το κόμμα του κιγκλιδώματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
53652-108967.jpg

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Βήματος η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή σχολίασε την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπουλου και της Ραχήλ Μακρή στα κιγκλιδώματα του Ραδιομεγάρου με τον δικό της τρόπο. Συγκεκριμένα είπε:

«Χθες έγινε της ΑΝΕΛ το κάγκελο. Είμαι πολύ ικανοποιημένη που γεννήθηκε χθες στη βουλή το κόμμα του κιγκλιδώματος. Βλέποντας την εικόνα χθες σκεφτόμουν, σκέψου να γίνει κάνα ατυχήμα να πέσει κανείς από τα κάγκελα με το 12ποντο τακούνι και να τρέχουμε μετά για αναπληρωματικές εκλογές.

Χθες η ΕΡΤ του πεζοδρομίου και της πλατείας και οι καλεσμένοι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ απέδειξαν ότι μπορούν να ψυχαγωγούν δωρεάν τον ελληνικό λαό. Χθες έπεσε πάρα πολύ γέλιο αλλά υπήρξε και μαζικός χλευασμός από το διαδίκτυο. Χθες η Αγία Παρασκευή έκανε το θαύμα της για να δουν οι Έλληνες τι θα συμβεί αν γίνει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Μεταξύ άλλων υπέθεσε τι θα συμβεί αν ποτέ γίνει υπουργός Δικαιοσύνης η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέροντας «Να γίνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπουργός δικαιοσύνης με υφυπουργούς τη Ραχήλ Μακρή και τον Στάθη Παναγούλη να μας συλλάβουν όλους, να επαναφέρουν τη θανατική ποινή για να ξεμπερδεύουν μαζί μας. Αραγε θα μας κρεμάσουν, θα μας εκτελέσουν ή θα μας σκοτώσουν με θανατηφόρο ένεση;».

Για την ΕΡΤ είπε ότι όλη η κατάσταση λειτουργίας ήταν λούφα, φαυλοκρατία και βόλεμα και συνέχισε «Παρακαλώ την εισαγγελέα που έρευνα την κακοδιαχείριση στην ΕΡΤ να δώσει στη δημοσιότητα ονόματα συγγενών πολιτικών και υπαλλήλων της ΕΡΤ που έβαζαν από τα παράθυρα και τις πόρτες συγγενείς, φιλενάδες κουμπάρες και κουμπάρους. Να δημοσιοποιήσει ο Παντελής Καψής πόσοι διόρισαν τις γκόμενές τους στην ΕΡΤ. Έχει τα στοιχεία. Όλο το πολιτικό σύστημα είναι υπεύθυνο . Άνδρο πολιτικής και κομματικής διαφθοράς ήταν η ΕΡΤ και θα έπρεπε να είχε κλείσει από το 1991».

Γ.Τ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ