Πολιτικη & Οικονομια

Εκτός αίθουσας οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λόγω Άδωνι

Επειδή είπε πως «η Κωνσταντοπούλου χρειάζεται βοήθεια»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
53574-108849.jpg

Κορυφώνονται οι εντάσεις στη Βουλή ενόψει της ψηφοφορίας για την πρόταση δυσπιστίας στα μεσάνυχτα. Πριν λίγη ώρα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν από την αίθουσα, διαμαρτυρόμενοι για χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης καταφέρθηκε εναντίον του βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ότι «έχουν χάσει την ψυχραιμία τους», επειδή καταγγέλλουν την κυβέρνηση για κατάλυση δημοκρατίας. Ανέφερε επίσης, πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που κατήγγειλε το Σάββατο προπηλακισμό από τα ΜΑΤ έξω από το Ραδιομέγαρο, «χρειάζεται βοήθεια».

«Ακούγοντας την Ζωή Κωνσταντοπούλου χθες έξω από την ΕΡΤ να ζητάει βοήθεια και έχοντας εμπειρία ενός χρόνου από την προκαταρκτική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ πιστοποιώ ότι πράγματι χρειάζεται βοήθεια», είπε ειδικότερα ο κ. Γεωργιάδης

Μετά από αυτό αποχώρησαν από την αίθουσα της Βουλής οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο υπουργός επικαλούμενος δηλώσεις του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στο Τέξας δήλωσε ότι «αφού η Ελλάδα δεν θα φύγει από την Ευρωζώνη, γιατί αυτός ο κλαυθμός και οδυρμός ότι θα σκίσει το Μνημόνιο;»

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στη Ραχήλ Μακρή των Ανεξάρτητων Ελλήνων η οποία, επίσης, βρέθηκε το Σάββατο έξω από το Ραδιομέγαρο για την οποία είπε ότι η εικόνα της στα κάγκελα ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Ο υπουργός δήλωσε, τέλος, «υπερήφανος που συμμετέχει στην κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά με αντιπροέδρο τον Βαγγέλη Βενιζέλο».

Κ. Τ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ