- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΚΙΝΑΛ για την επίσκεψη Τσίπρα στα Σκόπια
«Ο πρωθυπουργός επέλεξε να μην υπερασπιστεί τα εθνικά επιχειρηματικά συμφέροντα και να κρυφτεί πίσω από στημένες φιέστες»
Ο πρωθυπουργός «επέλεξε να μην υπερασπιστεί τα εθνικά επιχειρηματικά συμφέροντα και να κρυφτεί πίσω από στημένες φιέστες», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του, σχολιάζοντας το επιχειρηματικό σκέλος της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα χθες στη Βόρεια Μακεδονία. Υποστηρίζει, επίσης, ότι «την ίδια στιγμή, με την ψηφισθείσα Συμφωνία, η εμπορική χρήση του ονόματος "Μακεδονία", όχι μόνο δεν αντιμετωπίζεται επαρκώς, αλλά επιτρέπεται στους Σκοπιανούς να καταχρώνται παρανόμως τους προσδιορισμούς ΠΟΠ των ελληνικών προϊόντων!».
Το Κίνημα Αλλαγής ζητάει να ξεκαθαριστούν άμεσα οι εκκρεμότητες που προκύπτουν για τα ελληνικά προϊόντα από τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Απαιτούμε την άμεση συγκρότηση της ειδικής επιτροπής που προβλέπεται από το άρθρο 1 παρ. 3(θ) της Συμφωνίας για να γίνει το συντομότερο ξεκάθαρο, ποιο θα είναι το μέλλον των ελληνικών μακεδονικών προϊόντων και να αναληφθούν οι απαιτούμενες πρωτοβουλίες για την υπεράσπιση του!», τονίζει το ΚΙΝΑΛ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η Γαλλία και ζήτω η φιλία μεταξύ των δύο χωρών» είπε ο Γάλλος πρόεδρος
«H χώρα μετατρέπεται σε κόμβο ψηφιακής καινοτομίας και ΤΝ», τόνισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης
Η συνολική μέγιστη επιδότηση ξεπερνά τα 125.000.000 ευρώ
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας παραθέτει επίσημο δείπνο - Ποιοι δίνουν το παρών
«Βάζουμε τάξη στο κατακερματισμένο τοπίο της ανώτατης εκπαίδευσης», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών 2026 ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας
«Θα είμαστε εδώ, αυτός θα είναι ο ορισμός του Ελλάς - Γαλλία - Συμμαχία», είπε ο Γάλλος πρόεδρος
Στρατιωτικό άγημα πήρε μέρος στην υποδοχή, ενώ μετείχε και γαλλική αντιπροσωπεία προκειμένου να συνοδεύσει τον Γάλλο πρόεδρο στο κέντρο της Αθήνας.
Τον υποδέχθηκε ο Κωστής Χατζηδάκης
Η ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
Η συζήτηση με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη και τον ρόλο της στη διαμόρφωση της αλήθειας στην ψηφιακή εποχή
«Ο πρωθυπουργός επέτρεψε το πάρτι διαφθοράς στον ΟΠΕΚΕΠΕ» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Η εξάρτηση από εισαγωγές καυσίμων και το Στενό του Ορμούζ πιέζουν τιμές, δρομολόγια και επάρκεια
Ποιοι συνταξιούχοι θα πληρωθούν πρώτοι
Λεκτική ένταση στην Επιθεώρηση Εργασίας - Καταγγελία για εκβιασμό και σύλληψη επιθεωρητή
Ντομπρόβσκις προειδοποιεί για στασιμοπληθωρισμό – Όχι σε ρήτρα διαφυγής από την ΕΕ
Απαγορευμένη ζώνη τα χωρικά ύδατα της Σουηδίας
«Αν η γραμμή Μητσοτάκη είναι πως ό,τι λάθος γίνεται τώρα γινόταν και πριν, τότε είμαστε εκτός τόπου και χρόνου»
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης υπερασπίζεται τον ευρωπαϊκό του ρόλο - Μιλά για μεταρρυθμίσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.