- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λυκούδης: «Οι δημοσκοπήσεις μάς προειδοποιούν»
Ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ απαντά σε όσους απορρίπτουν τους «58» και το ΠΑΣΟΚ
Ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ, Σπύρος Λυκούδης, απάντησε μέσα από την «Εφημερίδα των Συντακτών» στα στελέχη του κόμματός του που απορρίπτουν την πρόσκληση των «58» για την Κεντροαριστερά και αρνούνται τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ με το επιχείρημα της «πολιτικής διάσωσης» του Ευάγγελου Βενιζέλου. Πρόκειται για «προσωποποιημένες απολίτικες υπεραπλουστεύσεις», όπως είπε. Σύμφωνα με τον κ. Λυκούδη είναι αναγκαία η διατύπωση και κατάθεση όλων των απόψεων στο κόμμα ακόμα κι αν είναι διαφορετικές από αυτές της πλειοψηφίας, ιδίως τη στιγμή που η ΔΗΜΑΡ διανύει την προσυνεδριακή της περίοδο.
«Είναι άδικο να φορτωθεί ο Βενιζέλος όλες τις αμαρτίες του ΠΑΣΟΚ και πολλαπλά πιο άδικο να φορτωθεί η Κεντροαριστερά τις αμαρτίες του ΠΑΣΟΚ και του Βενιζέλου», σημειώνει χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι η προοπτική της μοναχικής πορείας δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καιρών. Ο Σπύρος Λυκούδης δεν θέλησε να πει αν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για γραμματέας, διαβεβαιώνει όμως κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κίνδυνος διάσπασης της ΔΗΜΑΡ. Στο ερώτημα αν εκτιμά ότι η ΔΗΜΑΡ διατρέχει κίνδυνο να μείνει εκτός Βουλής, απαντά: «Οι δημοσκοπήσεις μάς προειδοποιούν. Προσωπικά δεν τις παίρνω απολύτως τοις μετρητοίς, αλλά δεν τις αγνοώ κιόλας. Είμαι βέβαιος ότι για την κάμψη ευθύνεται το αμφίθυμο και δυσδιάκριτο στίγμα μας. Αλλά το Συνέδριο θα ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα και η ΔΗΜΑΡ θα σας εκπλήξει θετικά στις κάλπες».
Λ.Χ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η ΑΙ δεν έχει αξίες. Δεν έχει κοινωνική συνείδηση. Δεν έχει αίσθηση δικαιοσύνης», τόνισε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
Τι είπε για τον Αλέξη Τσίπρα και τις «συνιστώσες»
«Η Ελλάδα προστάτεψε τον εναέριο χώρο της Βουλγαρίας σε ενδεχόμενες απειλές από Ανατολάς», δήλωσε ο πρωθυπουργός
«Θέλω να βοηθήσω στη δημιουργία ενός συνεκτικού προγραμματικού οράματος για μια Ελλάδα πιο δίκαιη και πιο πράσινη» δήλωσε ο πρώην ευρωβουλευτής
«Δεν κάνεις συμπαράταξη με τον εαυτό σου» δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής
Η απόφαση αφορά περίπου 350 χιλιάδες δανειολήπτες και όλα τα Funds που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα
Ποιοι μένουν αυτομάτως εκτός
Πώς το κόμμα ακολουθεί τη στρατηγική της αυτοϋπονόμευσης
Με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη
«Αμφισβητώ αν το επικοινωνιακό χάρισμα του Τσίπρα μπορεί να προκαλέσει την αλλαγή που χρειάζεται η κοινωνία» πρόσθεσε
Ποιες ημερομηνίες «κλειδώνουν», η εισήγηση του ΔΣ του ΕΦΚΑ
Δίμηνη προθεσμία στην Επιτροπή Αναθεώρησης
Τι ισχύει για τις οικογένειες με νέο εξαρτώμενο τέκνο
Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
Όσα είπε η υπουργός Παιδείας για τις Πανελλήνιες και τους ψυχολόγους στα σχολεία
Ποιες είναι οι βασικές προϋποθέσεις που λειτουργούν ως «κόφτες»
«Ξεφύλλιζε παρακολουθήσεις στο Μαξίμου», υποστήριξε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Τι είπε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΕΛΑΣ και Βαρουφάκη
11+1 ερωτήσεις και απαντήσεις για το νέο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.