- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέα επίθεση του Παύλου Πολάκη στη Δικαιοσύνη
Έξαλλος με τη διαβίβαση στη Βουλή της δικογραφίας για τη συνομιλία με τον Στουρνάρα
Εμφανώς εκνευρισμένος είναι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με το γεγονός ότι διαβιβάστηκε η δικογραφία για ενδεχόμενη ηχογράφηση της συνομιλίας του με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.
Ο κ. Πολάκης αναφέρει τα εξής σε δύο αναρτήσεις του στο Facebook, επιτιθέμενος φυσικά στη Δικαιοσύνη:
Ένα χρόνο οι διώξεις στη Νοβάρτις δεν ασκούνται γιατί περίμενε η Εισαγγελία (σικ) διαφθοράς το πόρισμα για την «αντικειμενικοποίηση του ύψους της ζημιάς του Δημοσίου» που έπρεπε να ετοιμάσει η Γενική επιθεωρήτρια δημόσιας διοίκησης!
Τώρα ετοιμάστηκε το πόρισμα ,άρα ;;;;;
-Από τον Ιούνιο του 2018 ασκήθηκε δίωξη για δυο κακουργήματα στη συμμορία του ΚΕΕΛΠΝΟ (Πουλής, Θεοφιλατου, Παπαδημητριου, Πολυζου κλπ) για τους 23 διορισμούς του Γεωργιάδη και τώρα πρόσθετη νέα δίωξη πάλι για κακουργήματα για άλλους 74 διορισμούς!!! Η ανάκριση ακόμα να ξεκινήσει!!!!!!
-Από το Φλεβάρη του 2018 ασκήθηκε δίωξη στο ΦΡΟΥΖΗ της Νοβάρτις για ενεργητική δωροδοκία (μιζώνοντας (σικ) δηλαδή) .Η ανάκριση ακόμα να ξεκινήσει !!!!
-Από το Δεκέμβρη του 2015 και το Φλεβάρη του 2016 έχουν διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Διαφθοράς τα πορίσματα του ΣΕΥΠ για τις διαφημιστικές καμπάνιες του ΚΕΕΛΠΝΟ για τον καρκίνο που ανέλαβε η κυρία Στουρνάρα καθώς και η υπόθεση του Συνεδρίου E-health που πάλι με στημένη απευθείας ανάθεση ανέλαβε η κυρία Στουρνάρα !!!!! Η εξέταση των ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΩΝ πορισμάτων για άσκηση διώξεων ακόμα να τελειώσουν!!!!!!!!!!!!
-Επίσης τα πορίσματα για τη διαφημιστική δαπάνη με τα ψεύτικα σάιτ του ΚΕΕΛΠΝΟ ,ο διαχειριστικός έλεγχος ,η υπόθεση της μητρόπολης Καισαριανής, του κτιρίου του ΚΕΕΛΠΝΟ ,των θερμικών καμερών κλπ κλπ κλπ που έχει διαβιβάσει η εξεταστική επιτροπή της Βουλής και εγώ προσωπικά ένα σκασμό στοιχεία στην Εισαγγελία και στους επιθεωρητές ακόμα να τελειώσουν και να ασκηθούν διώξεις στη συμμορία και στους πολιτικούς προϊσταμένους της!!!!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ :
-οι αγωγές που καταθέτουν εναντίον μου από Σταμάτη μέχρι ΠΟΕΔΗΝ, Πουλή και Μπεσκένη, Άδωνη, Μπογδάνο κλπκλπ εκδικάζονται με ρυθμούς πολυβόλου από τη Δικαιοσύνη!!!! (λες και υπάρχει μια στο εκατομμύριο περίπτωση να κάνω πίσω)
-Κάνει μήνυση ο Άδωνις με το Τζαβάρα όταν τσάκωσα τα λαμόγια τους στο ΚΕΕΛΠΝΟ να κάνουν λαθροχειρίες στη μοριοδότηση για τις προσλήψεις στη ΜΕΘ και τους χάλασα τη μηχανή που είχαν στήσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ ,προτείνει ο Ανακριτής να μπει στο αρχείο καθώς είχα το δικαίωμα βέβαια να ελέγξω τα στοιχεία και όμως εισαγγελέας ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ασκεί δίωξη στους υπαλλήλους του υπουργείου που έκαναν τον έλεγχο!!!! (ο ίδιος εισαγγελέας που είχε «καθαρίσει» δια της αρχειοθέτησης το σκάνδαλο με τους συρμούς του ΟΣΕ επί Μαντέλη)
– Επίσης ένας εισαγγελέας που
μόλις φτερνίστηκε ο Στουρνάρας πως τον «ηχογράφησα» , όταν τον πήρα τηλέφωνο για να του πω να ελέγξει και τα δάνεια της Σπυράκη του Γεωργιάδη του πρώτου θέματος κλπ κλπ εκτός από το δικό μου (που το βρήκε νόμιμο αλλά δεν το ανακοίνωνε μέχρι να περάσουν τα δελτία ειδήσεων εκείνη την ημέρα )…αυτός λοιπόν ο εισαγγελέας παραγγέλνει κατευθείαν προκαταρκτική που απ ότι μαθαίνω θα τη διαβιβάσει και στη Βουλή σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες για να αρθεί η ασυλία μου !!!! (Από την άλλη το φασιστοειδές που ακούει στο όνομα Χίος ασχημονεί και δεν κουνιέται φύλλο από μεριάς Δικαιοσύνης)
ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΤΕ ΒΡΕ άλλη μια φορά!!!ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ !!
ΥΓ 1Με δυο λόγια: Ό,τι αφορά την αποκάλυψη και τιμωρία των διεφθαρμένων που λήστεψαν και χρεοκόπησαν τη χώρα προχωράει εξαιρετικά αργά
Ο’Ο,τι αφορά καταγγελίες των λαμόγιων και των μελών αυτού του συστήματος διαπλοκής τρέχει …..
Υγ 2 :ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ,ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!!! ξέρουμε γιατί το κάνατε σήμερα: για να μην φανεί το θέμα των 241 εκατομμυρίων ευρώ που δεν εισέπραξαν από τις φαρμακευτικές εταιρείες από το 2006-10 οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και αποκαλύψαμε σήμερα με την υπουργό εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.
Και:
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1:Ταχύτητα ελληνικής Δικαιοσύνης όταν φταρνιστεί ο Στουρνάρας....από εφιάλτη ....
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 2:Ταχύτητα ελληνικής Δικαιοσύνης όταν διερευνά ΚΕΕΛΠΝΟ, ΝΟΒΑΡΤΙΣ, ΦΡΟΥΖΗ,Σύζυγο Στουρνάρα, Στουρνάρα, ΝΟΟR 1, Άδωνι, Λοβέρδο , Αβραμόπουλο, Σαμαρά κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ
ΥΓ Το ’χετε ακούσει όμως το ανέκδοτο με το λαγό και τη χελώνα (που σφήνωσε ο λαγός στον κούφιο κορμό......)
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Μετά από 75 μάρτυρες, αν δεν προκύπτει κάτι, δεν υπάρχει υπόθεση»
Διευκρινίζει ότι η δικογραφία αφορά μήνυση υπαλλήλου
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση μέσω ΦΕΚ
Η μόνη διαφορά που υπάρχει με το σήμερα είναι ότι πλέον στο ποτάμι της «τοξικότητας» προστίθενται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Παραμένει διασωληνωμένος»
«Πρέπει κάποιοι που δολοφονούν χαρακτήρες να κοιταχτούν στον καθρέφτη - Θα κερδίσει τη μάχη ο Γιώργος Μυλωνάκης»
«Ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς παραίτηση, είναι λόγια του αέρα» επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη
Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ
«Μπορούμε να διαφωνούμε χωρίς να επιδιώκουμε την πολιτική ή τη φυσική εξόντωση των αντιπάλων μας» σημειώνει
Τι είπε από το βήμα της Βουλής
«Σε αυτή την εκστρατεία λάσπης σε βάρος μου, το ένα ψέμα, διαδέχεται το άλλο» επεσήμανε ο υπουργός
«Ζούμε σε περίοδο τοξικότητας άνευ προηγουμένου» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός
Πρόταση για κοινό όριο ηλικίας και ευρωπαϊκή επαλήθευση και νέο πλαίσιο από το 2027
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για την άνοδο του Σουμάχερ
Ο δείκτης νομοθέτησης δείχνει βελτίωση, ωστόσο παραμένουν παθογένειες στις τροπολογίες
«Δείτε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας», γράφει ο υπουργός Υγείας
Η ΝΔ απαντά στον διχασμό - Με έργο, θεσμικότητα και αιχμές για το πολιτικό κλίμα
Συνεδρίαση τέλη Απριλίου εν μέσω πιέσεων – Ο Δ. Μαρκόπουλος αντικαθιστά τον Μ. Λαζαρίδη
Παρέμβαση του ευρωβουλευτή της ΝΔ στην Επιτροπή Αλιείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.