Πολιτικη & Οικονομια

ΚΙΝΑΛ για Πολάκη: Το αμοραλιστικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ

«Να τον χαίρονται….»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνημα Αλλαγής
Κίνημα Αλλαγής / © INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Το Κίνημα Αλλαγής επέκρινε με σφοδρότητα τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, για το δάνειο που πήρε από την Attica Bank. Συγκεκριμένα, το Κίνημα Αλλαγής σχολίασε:

«Ο αυτόκλητος "κήρυκας της ηθικής" κ. Πολάκης έσπευσε να εκμεταλλευθεί αδίστακτα το αξίωμα του υπουργού για να πάρει ένα μεγάλο καταναλωτικό δάνειο, που η τράπεζα δεν θα χορηγούσε σε κανέναν απλό πολίτη. Είναι αυτός που κατά δήλωσή του ως δήμαρχος είχε διπλά βιβλία».

«Είναι αυτός που κατά δήλωσή του ως γιατρός έβγαζε τριπλάσια από τη βουλευτική αποζημίωση, κάτι όμως που δεν εμφανίζει στο πόθεν έσχες του. Είναι αυτός που έχει εκτεθεί… πολλάκις αναδεικνύοντας το πραγματικό καθεστωτικό και αμοραλιστικό πρόσωπο του Κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ. Να τον χαίρονται….», προσθέτει το Κίνημα Αλλαγής.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY