Πολιτικη & Οικονομια

Απάντηση Μαξίμου για το «αντάρτικο» Κοντονή

Τι δήλωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος μετά την διαφοροποίηση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tzanakopoulos
Δημήτρης Τζανακόπουλος/©ΙΝΤΙΜΕ/ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Απαντήσεις για την στάση του Σταύρου Κοντονή ο οποίος διαφοροποιήθηκε από την κεντρική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ για την Αναθεώρηση του Συντάγματος, εδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Τζανακόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει τη στάση Κοντονή αναφορικά με όσα ισχυρίστηκε προχθές στη Βουλή. «Η προτείνουσα Βουλή δεσμεύει την αναθεωρητική ως προς την κατεύθυνση, σύμφωνα με το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο» σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος.

Πρόσθεσε ωστόσο πως στο πλαίσιο της συζήτησης που έχει ανοίξει «θεωρητικές νομικές απόψεις μπορούν να εκφράζονται», σημειώνοντας πως δεν υπάρχει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας. 

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Κοντονής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του δήλωσε πως η άποψη περί δέσμευσης της επόμενης βουλής «δεν είναι σωστή», καθώς «η άποψη αυτή δεν λαμβάνει υπ’ όψιν της ότι υπάρχει ο ενδιάμεσος κρίκος που είναι το εκλογικό σώμα. Ο λαός που κρίνει».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διπλωματικοί «διάλογοι» και εθνική αλαλία
Διπλωματικοί «διάλογοι» και εθνική αλαλία

«Οι Έλληνες άκουσαν τρία διαφορετικά πράγματα από τρεις ηγέτες χωρών της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Εκείνο που δεν άκουσαν ήταν κάποια ουσιαστική απάντηση της χώρας μας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.