Μια βοήθεια για τον Ευάγγελο
Αυτό που με ανησυχεί είναι τα όλο και πιο συχνά ρεταρίσματα που παρουσιάζονται στον γραπτό λόγο του
Ο Ευάγγελος (γιατί το πολιτικό και πνευματικό του μέγεθος δεν θα μπορούσε να ανεχτεί ένα ταπεινό Βαγγέλης) ο Αντώναρος μας έχει διασκεδάσει πολλές φορές στο παρελθόν. Είτε ως εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου του Εργατικού, είτε ως βουλευτής, είτε ως αποτυχημένος υποψήφιος, είτε ως Ευτύχης Μπλέτσας.
Αυτές οι ανέμελες εποχές του γουασάμπι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και ο Ευάγγελος, ως ανυποχώρητος θεματοφύλακας της πολιτικής κληρονομιάς του Κωνσταντίνου του Ικανού, κάνει ό,τι και κάθε γνήσιος Καραμανλικός: στηρίζει με νύχια και με δόντια τον Αλέκση και την κυβέρνησή του.
Αυτό προφανώς και δεν το βρίσκω περίεργο και καμία σχέση δεν έχει με την έκκληση για βοήθεια για αυτόν τον Νέστωρα (μτφ. ηλικιωμένος συμπολίτης ανεξαρτήτως ικανοτήτων ή διαύγειας) της πολιτικής. Αυτό που με ανησυχεί είναι τα όλο και πιο συχνά ρεταρίσματα που παρουσιάζονται στον γραπτό λόγο του Ευάγγελου.
Στην αρχή ήταν αυτό το τουίτ (το οποίο για να είμαι ειλικρινής το εξέλαβα ως έναν μεγαλοφυή αυτοσαρκασμό)
Μετά ήταν αυτό
Και μετά αυτό
Ομολογώ ότι δεν γνωρίζω τι ακριβώς συμβαίνει στον Ευάγγελο, αλλά σίγουρα δεν είναι καλό. Μπορεί να μην είναι κάτι τόσο σοβαρό, όπως πολλά μικρά εγκεφαλικά (για κάτι τέτοιο θα απαιτείτο η ύπαρξη εγκεφάλου), αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που πρέπει να αφεθεί χωρίς τη γνώμη κάποιου ειδικού. Αν, λοιπόν, είστε φίλοι ή συγγενείς του Ευάγγελου κάντε κάτι. Μην τον αφήνετε αβοήθητο. Δεν λέω ότι δεν είναι διασκεδαστικός, αλλά (όπως παλιότερα και οι ήρωες της Αννίτας της Πάνια) είναι κρίμα να υποφέρει και να βασανίζεται για τη διασκέδασή μας. Και μπράβο του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στην εκδήλωση για τα 110 χρόνια από την ίδρυση του ΕΒΕΘ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις
Η πρώτη επίσημη επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στη χώρα εδώ και 13 χρόνια
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Κοινές δηλώσεις των δύο πρωθυπουργών για οικονομία, μετανάστευση, γεωπολιτική και Ευρώπη
Έργα για την αποκατάσταση και ανάδειξή της
Διαφωνία για εκπροσώπηση και πρόσωπα με ποινικές εκκρεμότητες βάζει φωτιά στον διάλογο
Συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και πρόεδρο του Eurogrou είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
«Θα γίνουν δύο συναντήσεις με τους αγρότες»
Ήπια ανάκαμψη της καταναλωτικής εμπιστοσύνης
Σφοδρή σύγκρουση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για μάρτυρες, τηλεοπτική κάλυψη και ρόλους προσώπων
Οι φιλοδοξίες της και η συμμαχία του «προοδευτικού κόΖμου»
«Καλοπροαίρετα έκανε μια παρέμβαση την οποία θεώρησα άστοχη»
«Tο εμβόλιο είναι δοκιμασμένο 70 χρόνια»
Οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να πιέσουν για την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων τους
Η ανακοίνωση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας
Στο επίκεντρο το Ηλεκτρονικό Δελτίο Αποστολής
Συγκρίνει το ΕΣΥ με το σύστημα υγείας των ΗΠΑ
Στο επίκεντρο Mercosur, εισαγωγές και αυξημένα κόστη παραγωγής
Εικοσιτετράωρη λειτουργία θερμαινόμενης αίθουσας και τηλεφωνικής γραμμής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.