Πολιτικη & Οικονομια

Η κόκκινη γραμμή 453

Και βουντού στη Χ.Α.!

41800-107233.jpg
Ρεπόρτερ
ΤΕΥΧΟΣ 453
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
50991-112998.jpg

Δεν πρόλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας να εξαγγείλει τα περί –οριακού έστω– πρωτογενούς πλεονάσματος και άρχισαν τα όργανα στην κυβέρνηση.


Μάθαμε πως όλα τα υπουργεία –πλην τριών– έσπευσαν να υποβάλουν αιτήματα για αύξηση των προϋπολογισμών τους.


Παρεμπιπτόντως, γίνεται κανένας έλεγχος για τις υπερωρίες που καταγράφονται μηναίως σε ορισμένα υπουργεία; Κάτι ακούμε για νούμερα του παλιού καλού καιρού...


Ο Κώστας Καραμανλής δεν θέλησε, λέει, να κάνει κανένα σχόλιο για τις θυελλώδεις εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή. Σώπα!


Με την ευκαιρία, είναι ο Ευ. Αντώναρος ο άτυπος εκπρόσωπος του πρώην πρωθυπουργού ή στη χώρα αυτή είσαι ό,τι δηλώσεις;


Ενοχλημένος ο υπουργός Περιβάλλοντος Γ. Μανιάτης από τις διευρυμένες αρμοδιότητες του αναπληρωτή υπουργού του Σ. Καλαφάτη.


Ας μην ξεχνάει, όμως, ο εκ ΠΑΣΟΚ προερχόμενος υπουργός πως ο θεσμός του αναπληρωή υπουργού –με δικαίωμα λήψης αποφάσεων και υπογραφής– ήταν έμπνευση του Ανδρέα Παπανδρέου.


Αντιπρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα –το συνασπισμό δηλαδή της Κεντροδεξιάς στην Ε.Ε.– έγινε η Ντόρα. Ένα μικρό βήμα, ακόμη, για τη διεκδίκηση της θέσης της Ελληνίδας επιτρόπου, που ονειρεύεται.


Χωρίς προηγούμενο η ροή ενημέρωσης από τον ΣΥΡΙΖΑ της επίσκεψη Τσίπρα στις Βρυξέλλες, με non paper, άπειρες φωτό και σχόλια. Τι σου κάνει η Ευρώπη!


Ο Δημ. Παπαδημούλης εναντιώθηκε –μέσω twitter– στην απόπειρα νόθευσης του προγράμματος «Διαύγεια», αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταψηφίσει το σχετικό νόμο Ραγκούση...


Δεν υπάρχει ούτε συνταγματικό ούτε τόξο, δήλωσε ο Αντώνης Νταβανέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.


Η ΔΗΜΑΡ ετοιμάζει άλλη μια εκδήλωση για την ύστερη μνημονιακή-αντιμνημονιακή Ελλάδα. Φιλόδοξα πράγματα.


Ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε πως η πτώση του κάμεραμαν, κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια, πιθανόν να έγινε με τη δύναμη του μυαλού του. Και βουντού στη Χ.Α.!


Τομεάρχης Εργασίας στους Ανεξάρτητους Έλληνες ανάλαβε ο Π. Χαϊκάλης. Καλά, δεν ήταν βιομήχανος στο «Πενήντα-Πενήντα»;


Στη νέα τηλεοπτική εκπομπή του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, ο μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος δήλωσε πως «πολλοί υπουργοί έπρεπε να είναι φυλακή και κυκλοφορούν ελεύθεροι»...


Επίσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αθανασίου απάντησε στα όσα είπε ο Φ. Κρανιδιώτης για «σκυλολόι» του ΣΥΡΙΖΑ ως εξής: Είτε πρέπει να πει «γαβ» είτε, όπως είπε, πρέπει να επαναλάβει τη ρήση «εκ του περισσεύματος της καρδίας λαλεί η γλώσσα».


Υστερόγραφο: Η εκπομπή έχει τίτλο «με ανοιχτά αφτιά».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ