- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Βουλή: Απόψε κατατίθεται η τροπολογία για το νέο σύστημα διορισμού των εκπαιδευτικών
Η ρύθμιση θα κατατεθεί όπως προέκυψε από τη διαβούλευση
Απόψε αναμένεται να κατατεθεί η τροπολογία του υπουργείου Παιδείας για το νέο σύστημα διορισμού των εκπαιδευτικών, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στις 19 Δεκεμβρίου 2018.
Ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, ενημέρωσε ότι η σχετική ρύθμιση θα κατατεθεί στο νομοσχέδιο για τις «Συνέργειες Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τα Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις», η επεξεργασία του οποίου ξεκίνησε σήμερα στην αρμόδια επιτροπή. Σύμφωνα με τον υπουργό, η ρύθμιση θα κατατεθεί όπως προέκυψε από τη διαβούλευση και εφόσον υποστεί αλλαγές, αυτές θα είναι απόρροια της συζήτησης στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων.
Σχετικώς με την ρύθμιση, η οποία περιέχεται στον κορμό του νομοσχεδίου, για τον διορισμό των δικαιωθέντων στα διοικητικά εφετεία από τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του 2008 ο κ. Γαβρόγλου δήλωσε ότι θα διοριστούν όλοι σε μόνιμες θέσεις. Ταυτοχρόνως ο κ. Γαβρόγλου δήλωσε ότι θα υπάρξει λύση και για έναν μικρό αριθμό εκπαιδευτικών (περίπου 25) οι οποίοι προσέφυγαν αλλά δεν δικαιώθηκαν τα διοικητικά εφετεία.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.