- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Η διόρθωση της «Αυγής» για τον «χρυσαυγίτη» και τον Μπακογιάννη
Σε διόρθωση δημοσιεύματος στο οποίο ανέφερε ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, συνοδευόταν στον Αγ. Παντελεήμονα από τον Σπύρο Γιαννάτο, «γνωστό χρυσαυγίτη» που ήταν καταδικασμένος με αναστολή για τραμπουκισμούς, προχώρησε η εφημερίδα «Αυγή».
Ολόκληρη η διόρθωση της «Αυγής»
Αμέσως μετά τη δημοσίευση ρεπορτάζ σχετικά με την επίσκεψη του Κ. Μπακογιάννη στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα όπου συνοδευόταν από τον Σπύρο Γιαννάτο, ο τελευταίος μέσω του δικηγόρου του απέστειλε εξώδικη δήλωση διευκρινίζοντας στην εφημερίδα μας ότι με απόφαση της 28.6.2018 του Ε΄ Τριμελούς Πλημμελιοδικείου, που έκρινε την έφεσή του, κρίθηκε πως καμία απολύτως σχέση δεν είχε με επεισόδια τα οποία είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως και η «Αυγή», αγνοώντας την απόφαση αυτή, τον είχε χαρακτηρίσει ως «καταδικασμένο με αναστολή για τραμπουκισμούς. Επιπλέον, ο κ. Γιαννάτος μέσω του εξώδικου δηλώνει στην εφημερίδα ότι «ουδέποτε υπήρξε μέλος της Χρυσής Αυγής ή έχει κατηγορηθεί για εγκληματική συμπεριφορά», καθώς στο ρεπορτάζ της 6.12.2018 τον χαρακτηρίσαμε ως «γνωστό χρυσαυγίτη με δράση στη γειτονιά».
Η «Αυγή», πιστή στις αρχές της δεοντολογίας, δημοσιεύει σήμερα τις διορθώσεις που ο Σ. Γιαννάτος μας έστειλε μέσω του δικηγόρου του Θανάση Πλεύρη και αφορούν τόσο την αθώωσή του στο Εφετείο όσο και τη διαβεβαίωση περί μη πολιτικών σχέσεων του πρώτου με το κόμμα της Χ.Α.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ιράν και τη Μέση Ανατολή
Οι ανακοινώσεις των κομμάτων και το μήνυμα του πρωθυπουργού
«100% τηλεδιοίκηση το καλοκαίρι του 2026»
«Συνεχίζω τις επαφές με ηγέτες της περιοχής» τονίζει ο πρωθυπουργός
Αντίστροφη μέτρηση για αυξήσεις σε επιδόματα και κλαδικούς μισθούς
Σε μια δημοκρατία η εναλλαγή επιτυγχάνεται όταν πείθεις ότι μπορείς να κυβερνήσεις καλύτερα. Μέχρι στιγμής, ο καταγγελτικός λόγος, όσο έντονος κι αν είναι, δεν καταφέρνει αυτό το άλμα.
H Ελλάδα βρίσκεται σε πλήρη συντονισμό με συμμάχους και εταίρους σύμφωνα με τον υπουργό
Νίκος Χαρδαλιάς: «Δεν σταματάμε, η προστασία της δημόσιας υγείας δεν είναι διαπραγματεύσιμη»
Το ελληνικό πανεπιστήμιο ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου παραμένει δέσμιο του κράτους μαζί με όλη τη συμπαρομαρτούσα γραφειοκρατία
«Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί» αναφέρει το Υπουργείο
«Να σταματήσουν αυτά τα άθλια ‘τηλεδικαστήρια'», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Υποδεχόμαστε τη θλιβερή επέτειο δείχνοντας τον σεβασμό που της αρμόζει», σημειώνει ο πρωθυπουργός
Η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τα τρία χρόνια από το δυστύχημα
Kαταβάλλονται 73 εκατ. ευρώ σε 87.640 δικαιούχους – Αναλυτικά όλα τα ποσά
Οι τομείς που μπορούν να καθορίσουν το παραγωγικό μέλλον της χώρας
Καλεί τους Έλληνες πολίτες να κάνουν μόνο τις απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις
Η δημοσιογράφος καταγγέλλει στοχοποίηση μετά από άρθρα κριτικής και αναφορές στη Χαμάς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.