- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έτσι θα κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ
Ο πολιτευτάκιας μπορεί να κάνει το θαύμα!
Οι απειλές για φυλακίσεις των αντιπάλων και οι προανακριτικές επιτροπές, που αμέσως στήθηκαν, δεν φαίνεται να ανατρέπουν το πολιτικό σκηνικό. Από τη στιγμή που ο Πολάκης προαναγγέλλει ισόβια τα οποία συνοδεύει με το επιχείρημα «σκάσε, τσογλάνι», καίγεται άλλο ένα χαρτί και οι δημοσκοπήσεις το επιβεβαιώνουν. Όλα τα ευρήματα προβλέπουν ήττα του κυβερνώντος κόμματος και κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία δείχνει να αποκρούει τη χειμερινή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ. Ευκολάκι!
Εκεί που θα δυσκολευτεί περισσότερο είναι στην αντιμετώπιση μιας μερίδας αυτοβούλων εκπροσώπων της που αυτοαποκαλούνται «πολιτευτές» και άμα τη εμφανίσει σκορπούν στους ανέμους όλη τη φυσιογνωμία του συγκεκριμένου κόμματος. Επαναφέρουν στην επικαιρότητα όλα τα χαρακτηριστικά του παλαιού γραφικού πολιτικάντη, με μόνη διαφορά ότι εκείνοι μιλούσαν καλύτερα ελληνικά. Κορδώνονται προεξοφλώντας ότι προορίζονται για μεγάλα πράγματα διότι συμμετείχαν σε κάποια κομματική επιτροπή και επομένως ο πρόεδρος και η Ιστορία τους χρωστάνε μεγαλεία. Περιφέρονται στα social media καπνίζοντας πούρα, στην επόμενη ανάρτησή τους αγωνιούν για τον μεροκαματιάρη και στη μεθεπόμενη ποζάρουν μπροστά στο τιμόνι ενός σκάφους πίνοντας Moët με ύφος δέκα Ριχάρδων. Αρθρογραφούν επί παντός επιστητού χρησιμοποιώντας ακατανόητη γλώσσα και ανόητα επιχειρήματα. Απειλούν ότι θα τα κάνουν γης μαδιάμ σε περίπτωση που δεν θα συμπεριληφθούν στις λίστες. Τάζουν θέσεις και διορισμούς. Κλείνουν το μάτι στη Χρυσή Αυγή. Δεν χάνουν ευκαιρία να διαφημίσουν κάθε είδους μίσος, από το ταξικό μέχρι το θρησκευτικό. Ερευνούν την παραταξιακή καθαρότητα των εν δυνάμει ψηφοφόρων του Μητσοτάκη προαναγγέλλοντας προγραφές και εξορίες. Διαδίδουν περισσότερες θεωρίες συνωμοσίας και από τους ΑΝΕΛ. Καταγγέλλουν ότι για τις προηγούμενες επανειλημμένες αποτυχίες τους να εκλεγούν φταίνε οι Νεφελίμ, οι σέξι πόζες της συνυποψήφιάς τους, οι μητροπολίτες, οι εξωγήινοι, οι εφημερίδες που δεν χτύπησαν στην πρώτη σελίδα τις φωτογραφίες από τις επισκέψεις σε ταβέρνα, όπου κέρασαν την παρέα τους.
Όλα αυτά δεν προκαλούν απλώς το γέλιο που συνοδεύει τις κάθε είδους γραφικότητες. Ο μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ, αντί να μπει στην περιπέτεια της υπεράσπισης του κυβερνητικού έργου, απλώς δείχνει τη συγκεκριμένη κατηγορία «πολιτευτών». Στο ερώτημα «θα θέλατε να σας εκπροσωπήσουν στη Βουλή», η απάντηση είναι βούτυρο στο ψωμί του.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Να ευημερούν οι άνθρωποι, όχι μόνο οι αριθμοί» σημείωσε για την ακρίβεια
Το ψήφισμα συγγενών των θυμάτων κατά του δημάρχου
Δυστυχώς, ακόμη μια κυβέρνηση ακολούθησε τις προηγούμενες στο ίδιο, θελκτικό για αυτήν αλλά κακό για τη χώρα μοτίβο διακυβέρνησης
«Είναι ασφαλιστικό, ανταποδοτικό δικαίωμα - Δεν είναι προνοιακό» ξεκαθαρίζει η υπουργός Εργασίας
«Το σουφλέ δεν φουσκώνει δύο φορές»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε για τη δύναμη της εκπαίδευσης και τον ρόλο της Πολιτείας
Η υπουργός Παιδείας βρέθηκε στην Κρήτη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς
Στο επίκεντρο η επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα και η ελληνική γλώσσα
«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά. Είμαστε δίπλα στους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, στα παιδιά μας»
Ξεκινά σήμερα η σχολική χρονιά - Πρώτο κουδούνι για τα σχολεία
Ένα διαφορετικό wrap από την επίσκεψη της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας στη Βόρεια Ελλάδα
Oι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ μισθωτών και μη μισθωτών
Υψηλότερο εισοδηματικό όριο, πρόσβαση χωρίς κριτήρια για τρίτεκνους και πολύτεκνους και αυξημένο voucher
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα πολιτισμού και πολιτιστικής διπλωματίας
Το σίγουρο είναι ότι το νομικό τοπίο έχει αλλάξει δραστικά από την εποχή της Χρυσής Αυγής
Η 90ή ΔΕΘ βρίσκει την ελληνική οικονομία στο τέλος μιας ιστορικής περιόδου χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης και μπροστά στο δύσκολο τεστ της επόμενης ημέρας.
Από τα πρώτα περίπτερα του 1926 και τη μεταπολεμική έκρηξη έως τη σημερινή οικονομική και πολιτική σκηνή της χώρας, η ΔΕΘ συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής και ετοιμάζεται για το μέλλον
Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις των αναλυτών
Ποιες περιοχές εντάσσονται στο πρόγραμμα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού εγκαταστάσεων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.