Πολιτικη & Οικονομια

Ποια είναι τα ονόματα στο νέο Πολιτικό Συμβούλιο του Ποταμιού (εικόνες)

«Ο κωδικός είναι Νίκη» στις βουλευτικές εκλογές και στις ευρωεκλογές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
niki-1.jpg
© Θοδωρής Μανωλόπουλος

Με τη φράση «ο κωδικός είναι «Νίκη»! Νίκη στις βουλευτικές εκλογές. Νίκη και στις ευρωεκλογές» άνοιξε ο Σταύρος Θεοδωράκης τη Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων που εκλέχθηκαν στο ανοιχτό Συνέδριο του Ποταμιού.

Στη συνεδρίαση στην οποία συμμετείχαν στελέχη από ολόκληρη την Ελλάδα και 5 χώρες της Ευρώπης – μέσω youtube και skype- συζητήθηκε κυρίως η δυνατότητα που δίνουν οι εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για να εκφραστεί η σύγχρονη ευρωπαϊκή αντίληψη για την ανάπτυξη των πόλεων.

niki-2.jpg

niki-3.jpg


Η ΜΕΣΥΑ εξέλεξε τα νέα όργανα του Κινήματος, ανάμεσα σε αυτά το Πολιτικό Συμβούλιο, στο οποίο συμμετέχουν οι:

niki-4.jpg

Παντελής Αβραμίδης - Ολυμπία Αναστασοπούλου - Νίκος Βιτώρος - Γιώργος Γκαρής - Βασίλης Γκολφινόπουλος - Μαρία Δαμανάκη - Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου - Σταύρος Θεοδωράκης - Φωτεινή Λεομπίλλα - Αντιγόνη Λυμπεράκη - Γιώργος Μαυρωτάς - Κωστής Μπιτζάνης - Πάνος Μπιτσαξής - Τάνια Παλαμίδη - Αναστάσιος Παππάς - Αναστάσης Περράκης - Θανάσης Σταθόπουλος - Δημήτρης Τσιόδρας - Στέλιος Φενέκος - Θανάσης Χειμωνάς.

«Πράσινες – Έξυπνες – Διαφανείς – Αποτελεσματικές» είναι οι τοπικές ηγεσίες που θέλουμε, είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι το Ποτάμι δεν δίνει χρίσματα, αλλά θα αντιταχθεί στην προσπάθεια κομματικών μηχανισμών να κυριαρχήσουν σε Δήμους και Περιφέρειες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ