- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες αισθάνονται απροστάτευτοι»
Δέσμευση του προέδρου της ΝΔ για πάταξη της βίας με αποφασιστικότητα
Τη δέσμευσή του ότι «τα συνεχιζόμενα φαινόμενα βίας που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών και εγκαθιδρύουν αίσθημα ανασφάλειας θα παταχθούν με αποφασιστικότητα από τη ΝΔ» επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δήλωσε «παρών» στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν αστυνομικοί έξω από το Α.Τ. Ομόνοιας με αφορμή τη χθεσινή επίθεση.
Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την «έμπρακτη συμπαράστασή του» στους άνδρες και στις γυναίκες της ΕΛΑΣ που στοχοποιούνται, όπως είπε, καθημερινά από οργανωμένες συμμορίες. Επισήμανε ακόμη πως «δεν υπάρχει ευημερία χωρίς ασφάλεια και δεν υπάρχει ασφάλεια χωρίς ισχυρή Αστυνομία».
«Οι Έλληνες αισθάνονται απροστάτευτοι. Είναι χρέος της Πολιτείας να εξασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών» πρόσθεσε, ενώ διερωτήθηκε αν «περιμένουν κάποιοι να καούν αστυνομικοί, για να ευαισθητοποιηθούν επιτέλους».
Σχολιάζοντας την άφιξη της υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη στο Α.Τ. Ομονοίας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε: «Φαίνεται ότι έπρεπε να μαθευτεί η δική μου παρουσία εδώ στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας για να ευαισθητοποιηθεί, επιτέλους, η πολιτική και η επιχειρησιακή ηγεσία της Αστυνομίας, να έρθουν εδώ να δουν τι πραγματικά συμβαίνει». Κάλεσε μάλιστα την κ. Γεροβασίλη «να πεταχτεί και λίγο πιο κάτω, στο Πολυτεχνείο, για να δει και τις καταλήψεις των διαφόρων συλλογικοτήτων και τα απαράδεκτα αυτά φαινόμενα τα οποία ντροπιάζουν την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό και υπονομεύουν με τρόπο βάναυσο τον ίδιο το χαρακτήρα του δημόσιου Πανεπιστημίου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O πρωθυπουργός θα μεταβεί και στη Ραμάλα
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εμπειρία του νοσοκομείου Mount Sinai
Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο περιστατικό του ξυλοδαρμού του
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη σημασία της εορταστικής περιόδου για τις τοπικές αγορές
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καλεί σε διάλογο χωρίς μπλόκα
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης καλεί σε αποκλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Η υπουργός Παιδείας ανακοινώνει την επέκταση του θεσμού μετά την πρώτη επιτυχημένη χρονιά
Όσα αλλάζουν από τον Ιανουάριο - Όφελος για εκατομμύρια πολίτες
Αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων
Παρόντες στο περιστατικό ήταν τουλάχιστον άλλοι έξι δημοσιογράφοι και οι συνεργάτες του ευρωβουλευτή
Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών εκπροσώπησε την Ευρωζώνη στη συνεδρίαση
Η μηνιαία κλήρωση για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές ανέδειξε 556 τυχερούς
Υπερψηφίστηκε στη Βουλή η οριστική μεταφορά των αρμοδιοτήτων του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ
Σφοδρή κριτική του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή για τον «διάλογο» στον πρωτογενή τομέα, τη μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ και την απουσία νησιωτικών πολιτικών
«Το βιβλίο είναι απολύτως πρωτότυπο και δικό μου και κανενός άλλου», τόνισε ο υπουργός Υγείας
Αιχμές από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Επιτροπή Θεσμών για την ακρίβεια, τα πρόστιμα αισχροκέρδειας και τον ρόλο της νέας Αρχής
Επτά δεν μπορούν να επιλυθούν
Εγκρίθηκε από τη Βουλή η πρόταση του Τάκη Θεοδωρικάκου
«Τώρα βρίζει τους πάντες με ψέματα, επιτέθηκε σε σύζυγο υπουργού»
Πέρασε και η τροπολογία με τις ρυθμίσεις για τις οφειλές δανείων σε ελβετικό φράγκο ψηφίσθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.