Ψαριανός: Παραμύθι η επανάσταση του '21, μια άλλη τρόικα έφτιαξε την Ελλάδα (video)
«Για όλα φταίνε οι "κερατάδες" οι ξένοι»


Την άποψή του ότι η επανάσταση του 1821 κατά των Τούρκων αποτελεί «παραμύθι», εξέφρασε την Πέμπτη ο Γρηγόρης Ψαριανός. Μιλώντας από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, επεσήμανε ότι «μια άλλη τρόικα έφτιαξε στο παρελθόν αυτό το κράτος».
«Οι επαναστάσεις ξεκίνησαν τον προηγούμενο αιώνα από τους Φιλικούς και απέτυχαν. Η επανάσταση του ’21 -που λένε για την εθνική ανεξαρτησία και ταράζομαι- είναι ένα παραμύθι που λέμε στον κόσμο. Μια άλλη τρόικα έφτιαξε στο παρελθόν αυτό το κράτος» ανέφερε ο βουλευτής του Ποταμιού.
Και πρόσθεσε: «Η επανάσταση του 1821 συνετρίβη. Έως το 1827 η χώρα ήταν κολυμπηθρόξυλα. Κρανίου τόπος. Στην Πελοπόννησο δεν υπήρχε κάτοικος. Και ήρθε "η τρόικα του Ναυαρίνου" για δικά της συμφέροντα και έφτιαξε αυτό το κρατίδιο. Βρήκε τον καλύτερο κυβερνήτη Έλληνα και τον έφερε να κυβερνήσει. Τον Καποδίστρια. Κι εμείς τον καθαρίσαμε σε ενάμιση χρόνο. Κι από τότε αλωνίζουμε. Παίρνουμε δάνεια και τα τρώμε. Και μας φταίνε για όλα οι "κερατάδες" οι ξένοι».
«Για τον εμφύλιο έφταιγαν οι ξένοι, για το Κυπριακό, για τη Χούντα, για τη μικρασιατική καταστροφή. Για όλα τα δεινά έφταιγαν οι ξένοι. Και αυτά τα έλεγαν αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι και πουλάνε ακόμα το παραμύθι. Κι όσο αυτό τρώγεται από "σανοφάγους" θα έχουμε τέτοια κυβέρνηση που έδιωξε τους "κερατάδες" τους ξένους» κατέληξε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε για την επιστροφή ενοικίου
Λόγω δυσλειτουργιών των εν λόγω συναλλαγών μέσω τραπεζών
Έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση
Mε αφορμή τον Παύλο Πολάκη
Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή
Η ηλεκτρική ενέργεια ως αναπόσπαστο κομμάτι του συστήματος της ελεύθερης αγοράς
Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλάει για τα προβλήματα της πόλης, τις λύσεις που δίνονται και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει
Τα ελικόπτερα θα παραδοθούν σταδιακά εντός 4 ετών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης
Ριζική αλλαγή στον χώρο των ψηφιακών πληρωμών για τους καταναλωτές
«Αποτυπώνει την ισχύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας στην ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά»
«Δεν σκύβω το κεφάλι» αναφέρει μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Η τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμμετείχε σε εκδήλωση της διαΝΕΟσις
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας για εργαλειοποίηση των Τεμπών
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας
Τα υπόλοιπα ονόματα που απαρτίζουν τη λίστα των 10 αντιπροέδρων
This is Athens & Partners - Ανανέωση συνεργασίας για τρία χρόνια
Αφορά στο αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης σε βάρος του στελέχους του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πουλή
Η πρώτη δήλωση μετά τη μεταβίβαση της δικογραφίας για τα Τέμπη στη Βουλή
«Η Ευρώπη πρέπει να αρχίσει να είναι ένα εργαστήριο ανάπτυξης» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Σε ένα βίντεο 27 δευτερολέπτων το επαναλαμβάνει 7 φορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.