Πολιτικη & Οικονομια

Μήνυμα Γεννηματά σε Τσίπρα: Όποιος ψάχνει Καμμένους της επόμενης κυβέρνησης, να τους ψάξει αλλού

Ραδιοφωνική συνέντευξη του Μανώλη Όθωνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
manolis-othwnas-fofi-gennimata.jpg
© EUROKINISSI / ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα στέλνει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, μέσω του διευθυντή του πολιτικού γραφείου της Μανώλη Όθωνα, ο οποίος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Χ FM 94,3 είπε: «Όποιος ψάχνει τους Καμμένους της επόμενης Κυβέρνησης να τους ψάξει αλλού», καταλογίζοντας στον πρωθυπουργό ότι παίζει «τον ρόλο του δούρειου ίππου της ευρωπαϊκής και ελληνικής δεξιάς».

«Ο κ. Τσίπρας είναι ως πολιτική προσωπικότητα κατ’ εικόνα και ομοίωση του μορφώματος που συγκρότησε για να κυβερνήσει. Δεν έχει ιδεολογικό και πολιτικό έρμα. Για την πολιτική του επιβίωση το πρωί δηλώνει αριστερός, το μεσημέρι κεντρώος, το βράδυ να σοσιαλδημοκράτης, αλλά αυτό που στο τέλος της μέρας μένει είναι ότι ο κ. Τσίπρας  θα καταγραφεί ως  δούρειος ίππος των συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης για την “αναίμακτη” επιβολή στη Ελλάδα των πιο  σκληρών πολιτικών λιτότητας και εκχώρησης δημόσιου πλούτου. Την ίδια στιγμή παίζει τον ίδιο ρόλο  του Δούρειου Ίππου της ελληνικής δεξιάς ως  το πλυντήριο των ευθυνών του κ. Καραμανλή για την χρεοκοπία της χώρας, ως συγκυβερνήτης του ακροδεξιού κ. Καμμένου και βέβαια ως  μέγας χορηγός επί της ουσίας του κ. Μητσοτάκη αφού στρώνει το χαλί για  μια συντηρητική παλινόρθωση ευτελίζοντας και δυσφημώντας τις αρχές και αξίες της Αριστεράς. Αυτός είναι πραγματικός ρόλος του κ. Τσίπρα και η «προσφορά» του στην προοδευτική παράταξη και στην Αριστερά. Αυτό εν τέλει πέρα από  τακτικισμούς, κόλπα, και μεταμφιέσεις είναι το αποτύπωμα που αφήνει φεύγοντας ο κ. Τσίπρας» είπε συγκεκριμένα.

Και πρόσθεσε: «Δεν είμαστε κόμμα διαμαρτυρίας και αστάθειας αλλά παράγοντας σύνθεσης, δημιουργίας και πολιτικής σταθερότητας. Επομένως ζητάμε την εντολή από τους πολίτες να διαδραματίσουμε τον δημιουργικό συνθετικό μας ρόλο για να μπορεί να υπάρξει την επόμενη μέρα μια ισχυρή και αξιόπιστη Κυβέρνηση με συγκεκριμένες προγραμματικές δεσμεύσεις. Αυτό όποιος το ακούει και καταλαβαίνει ότι είμαστε δεδομένοι και διατεθειμένοι να συμπράξουμε σε κυβερνητικά σχήματα ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος και χωρίς συγκεκριμένες προγραμματικές δεσμεύσεις θα ξυπνήσει την Κυριακή των εκλογών το βράδυ και θα είναι ξεσκέπαστος. Όποιος ψάχνει τους Καμμένους της επόμενης Κυβέρνησης να τους ψάξει αλλού».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.