Πολιτικη & Οικονομια

Ευάγγελος Βενιζέλος: Ο Τσίπρας έγινε το απόλυτο «delivery boy» των εταίρων

Εκτίμησε ότι η κυβέρνηση δεν θα αντέξει πέρα από τον Μάιο του 2019

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4513978.jpg
© EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό, άσκησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρώην υπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «έχει μετατραπεί στο απόλυτο delivery boy» των εταίρων και εξέφρασε την εκτίμηση πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να αντέξει πέρα από τον Μάιο του 2019.

«Ο κ. Τσίπρας έγινε το απόλυτο ''delivery boy'' χωρίς να διαπραγματεύεται τίποτα απολύτως με τους εταίρους και τώρα καθόμαστε και κοροϊδεύουμε ομάδες πολιτών ότι θα πάρουν το ένα και θα πάρουν το άλλο, χωρίς να τους λέμε από που...», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος. 

Υποστήριξε στη συνέχεια ότι «η Ελλάδα θα μπορούσε να βγει από τα μνημόνια από το δεύτερο. Εδώ, όχι απλώς μπήκαμε στο τρίτο μνημόνιο, το οποίο έχει γίνε τέταρτο και διαρκές, αλλά εδώ βιώνουμε μια δευτερογενή κρίση». Όπως είπε «δεν είναι σαφές τι θα πετύχει η κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις για τις συντάξεις». 

Τέλος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι είναι ανάγκη να αποκτήσει η χώρα ένα ασφαλιστικό σύστημα «που να βγάζει νόημα», όπως είπε, ενώ επεσήμανε ότι το μνημόνιο έχει τελειώσει μόνο κατά το θετικό του σκέλος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ