- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Βουλή: Αυξήσεις στους μισθούς των διοικητών ΔΕΚΟ
Καταγγελία-σοκ από τον Γ. Μανιάτη: «Εν μέσω εθνικού πένθους, έφεραν τροπολογία για αυξήσεις στους μισθούς στελεχών κρατικών εταιρειών»
Με προωθούμενη ρύθμιση που κατατέθηκε σήμερα το πρωί, αυξάνονται οι μισθοί των διοικητών στις ΔΕΚΟ, έως και 2.852 ευρώ.
Σύμφωνα με την απόφαση, οι μισθοί και αποζημιώσεις των προέδρων και των διευθυνόντων και εντεταλμένων συμβούλων των συγκεκριμένων δημόσιων επιχειρήσεων δεν θα δεσμεύονται από το ανώτατο όριο των 4.631 ευρώ.
Όπως προβλέπει η υπουργική τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή, με ημερομηνία 26/7/2018 οι αυξήσεις σε κάθε περίπτωση δεν θα μπορούν να ξεπερνούν το 90% των μηνιαίων αποδοχών και επιδομάτων του Προέδρου του Αρείου Πάγου, οι οποίες ανέρχονται σε 8.314,56 ευρώ.
Σε καταγγελία ότι η κυβερνώσα πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έφερε, εν μέσω εθνικού πένθους, τροπολογία που προβλέπει αυξήσεις περί τα 3.000 ευρώ στους μηνιαίους μισθούς προέδρων και διευθυνόντων συμβούλων κρατικών εταιρειών προέβη ο βουλευτής της ΔΗΣΥ και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μανιάτης αναφέρει: "Ντροπή! Μέσα στο εθνικό πένθος, κατέθεσαν σήμερα στη Βουλή, (ν)τροπολογία για αύξηση του μισθού των δεκάδων προέδρων κ διευθυνόντων συμβούλων των κρατικών εταιριών, από 4.631€, σε 7.483€".
Δείτε εδώ ολόκληρη την τροπολογία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις φαίνεται να είναι οι πιο ευάλωτες
Στο 2ο Διεθνές Συνέδριο του ΤΜΕΔΕ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Σοφία Ζαχαράκη: «Ο εθελοντισμός δεν είναι απλώς μια καλή πράξη. Είναι αξία, είναι στάση ζωής»
Τι αναφέρει σε παραγγελία του προς τους εισαγγελείς της χώρας
Στα μπλόκα της Καρδίτσας και των Τρικάλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ολόκληρη η ομιλία του - Η κρίση θεσμών και η ανάγκη νέου κοινωνικού συμβολαίου
Η ερώτηση – έκπληξη που τράβηξε το ενδιαφέρον σε νέα δημοσκόπηση
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Προβάδισμα ενός κόμματος Καρυστιανού σε σχέση με τον Τσίπρα
Οι κυβερνήσεις είχαν κάθε λόγο να μετατρέψουν τους αγρότες σε δημόσιους υπάλληλους και οι αγρότες στην πλειονότητά τους δέχθηκαν πρόθυμα αυτόν τον ρόλο
Οι δείκτες προόδου που παρουσίασε η υπουργός Εργασίας
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.